Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programaciˇ

Notícies

Un homenatge al Llullu, el fill de MÓrius Serra

11/02/2020

Aquest dissabte, a partir de les 20.30 hores, viurem sobre l'escenari del nostre teatre un homenatge a la vida. Un homenatge, com no podia ser d'una altra manera, al Llullu, el fill de l'escriptor Màrius Serra que perdria la vida ja fa més de deu anys.

Quiet, llibre que va escriure el seu pare, estava dedicat a ell i consistia en un recull de diverses il·lusions òptiques a través de les quals, quan es passaven les pàgines, semblava que el Llullu estigués corrent. Una activitat que, malauradament i a conseqüència de la paràlisi cerebral, mai va poder portar a terme.

Però ara, de la mà del Joan Arqué i protagonitzada per l'Òscar Muñoz, la Judit Farrés i el Roger Julià, arriba "Qui Ets?". Un homenatge ple de llum i música en directe que de ben segur que ens farà reflexionar sobre la vida.

I vosaltres... Us ho perdreu?

Us hi esperem!


Enllaç a ENTRADES JA DISPONIBLE EN AQUEST ENLLAă!!El Festival Zero Ús presentat en roda de premsa

07/02/2020

Arriba una tercera edició del teatre més transgressor. El festival organitzat per Teatres en Xarxa ha presentat les seves obres en una roda de premsa que ha estat portada a terme per diferents personalitats.

 

El primer torn de paraula va ser pel Joan Carles Garcia Cañizares, de la diputació de Barcelona, qui va assegurar que "El TNC és cadascun dels municipis locals, que són els que verdaderament aposten i generen públic".

 

Tot seguit seria Martí Pujol, l'alcalde de Llinars, qui faria una reflexió sobre la cultura. "La cultura és un fet substancial per unir ciutats i ciutadans. La cultura uneix." A més, va criticar que la lupa sempre estigués a sobre del mateix. "Només es qüestiona si una cosa és rentable quan parlem de cultura."

 

Anna Giribet, de la Fira de Tarrega, va celebrar que es torni a apostar per aquest festival i va destacar el paper de Teatres en Xarxa. "Treballar en xarxa implica reconeixement i aprenentatge. La cooperació és una de les paraules més valorades."

 

Per últim, va ser Marta Aran, protagonista de "Els dies mentits" i membre de Flyhard. "És important que cada vegada se li doni més importància al feminisme en el món del teatre". A més, Aran va celebrar poder treballar amb el públic més jove.

 

Aquesta tercera edició, els diferents teatres adscrits a Teatres en Xarxa, i del que el Teatre Municipal Cooperativa forma part, podrà gaudir d'obres com "Els dies mentits", "Peix" o "Rebota, rebota y en tu cara explota".

 

I vosaltres... Encara no teniu les vostres entrades?

 

Us hi esperem!

Jorge Migues omple d'art el TMC

06/02/2020

El pròxim dia 11 de febrer s'inaugurarà l'exposició de Jorge Migues al nostre teatre. Una galeria d'obres gràfiques recollides sota el nom de "Mil lluvias sobre el Marqués de Barberá", i que podreu trobar a la Sala B del TMC.

Amb la seva obra, l'artista ens proposa una anada i tornada entre els segles XVIII i XXI entrellaçant vivències pròpies amb les del Marquès de Barberà de llavors, oferint-nos una visió analítica tant personal com atemporal.

I és que, Migues va estar vivint a Barcelona. Concretament, al carrer Marquès de Barberà. Des d'allà, va començar a crear tot el quadern d'artista que ens presentarà i estarà present a les nostres instal·lacions fins al pròxim 23 de febrer.

Les llÓgrimes de sal d'en Pietro Bartolo

04/02/2020

Aquest cap de setmana arriba al nostre escenari "El Metge de Lampedusa". Una obra de teatre que narra les anècdotes, de la veu del Xisco Masó, del Pietro Bartolo, l'únic metge resident a Lampedusa.

 

L'espectacle, precisament, parteix del llibre "Lacrime di sale" (Llàgrimes de sal). Una obra que narra les històries i les anècdotes d'aquest metge que fa 26 anys que és a l'illa, intentant salvar tots els emigrants que hi arribes.

 

I, el dissabte, el Pietro Bartolo ens ho explicarà des de la seva consulta, des d'on ha salvat a moltes persones, però també n'ha vist morir a moltes altres. Una història que serveix per explicar i fer-nos entendre la necessitat real que hi ha de què aquesta catàstrofe arribi al màxim de gent possible.

 

No us perdeu una de les obres més reflexives de la temporada. Aquella que ens recorda en moltes ocasions, la fredor d'una societat ja acostumada a aquest tipus de tragèdies.

 

El pròxim dissabte, a partir de les 20:30, Xisco Masó ens porta "El Metge de Lampedusa".


Enllaç a ENTRADES JA DISPONIBLE EN AQUEST ENLLAă!!Com es supera el dol? Arriba

21/01/2020

L'inici de la temporada va ser un èxit. Més de tres-centes persones varen assistir al TMC per gaudir, riure, plorar i reflexionar amb "Los Monólogos de la Vagina". Però la realitat és que la temporada no s'atura. La roda del teatre ha començat a girar i de seguida arriba el cap de setmana amb una nova obra que de ben segur us agradarà.

 

De la mà i el talent de Mercè Sampietro, Àngels Gonyalons, Jordi Banacolocha, Rosa Vila i Pep Planas arriba "La Dona del 600". Dirigida per Pere Riera, aquesta obra ens farà reflexionar sobre la manera en com cadascú afronta el dol d'una persona estimada. Ara bé, tota aquesta reflexió anirà acompanyada d'un humor molt fresc que servirà de fil conductor d'aquest espectacle tan increïble.

 

En qualsevol cas, "La Dona del 600" explica la història d'en Tomàs. Ell és vidu, té més de setanta anys i el metge l’obliga a estar-se del cafè, la llet, la sal i els greixos. Viu sol i passa les hores com qui compta estels a mitjanit. Un bon dia, la seva filla Montse li fa un regal inesperat: la maqueta d’un Seat 600.

 

Ella, que és metgessa sense fronteres i passa més temps lluny que no pas a prop, ha pensat que el regal mantindrà en Tomàs entretingut reconstruint una còpia a escala del vehicle que van tenir a casa durant tant de temps: El “confit”, com ells n’hi deien. És el nom amb què la Carme, la seva dona, va batejar el 600 el dia que, fa un munt d’anys, en Tomàs va dur a casa aquell cotxe petit i bonic per convertir-lo en un membre més de la família.

 

No us perdeu aquesta producció de Bitò i gaudiu d'una de les obres amb millor acollida de la temporada!

 

Us hi esperem!


Enllaç a ENTRADES JA DISPONIBLE EN AQUEST ENLLAă!!Eve Ensler: "El meu pare va demanar un ganivet a la meva mare per apunyalar-me"

14/01/2020

Després de pronunciar aquestes dures paraules, Ensler es va posar a riure. Però, per la seva sorpresa, cap company de la universitat ho va fer. És més, restaven aterrats davant d'aquesta afirmació. Tal com Ensler confessa a la BBC, va ser en aquest punt que va començar a assumir la gravetat de tot el que havia patit.

 

I és que la dramaturga, feminista i activista social va patir abusos sexuals i violència física durant la seva infància. Tant és així, que tal com afirma l'escriptora de "Los Monólogos de la Vagina", un dia va haver de fingir la mort perquè acabessin els abusos sexuals.

 

"Los Monólogos de la Vagina" arriba al nostre teatre el pròxim 18 de gener a partir de les 20.30, i representada per la Meritxell Huertas, l'Alícia González Laá i l'Aina Quiñones, ens demostrarà que aquesta és una celebració poderosa del cos de les dones. Diverses històries de dones a través de les seves relacions sexuals consensuades i no consensuades.

 

A més, al termini d'aquesta, la Meritxell i l'Alícia participaran en un col·loqui amb diverses associacions feministes de la ciutat.

 

Us hi esperem!!


Enllaç a ENTRADES JA DISPONIBLE EN AQUEST ENLLAă!!
Enllaç a https://www.bbc.com/mundo/noticias-48522268

Deu dies per un nou gran inici

08/01/2020

Acabades les festes nadalenques i entrats ja en un nou any, la vida va tornant a la normalitat. És hora de dir adéu als torrons, als massapans, a les neules, a les grans quantitats de menjar i a les interminables sobretaules. D'altra banda, també és hora d'abraçar els nous propòsits que us vau prometre a l'any nou. Deixar de fumar, fer més esport, trobar una feina millor...

 

Els nostres propòsits són ben clars. Volem que, en deu dies, torni a començar la festa del teatre i vosaltres la visqueu amb nosaltres, al vostre teatre. El TMC us portarà fins a 18 espectacles variats. Comèdies, drames, reflexions i espectacles familiars per donar cabuda a totes les persones que ens vénen a visitar.

 

A més, us volem agrair de tot cor la vostra dedicació! Obres com El Pare de la Núvia o el Peix Irisat estan tenint una grandíssima acollida. Per això, us volem animar a la resta perquè no falteu. I perquè gaudiu dels millors descomptes, us hem preparat els abonaments més ajustats!

 

Si sou uns autèntics seguidors del teatre, podeu comprar l'Abonament Or. Per només 92,50 € podreu accedir als 14 espectacles per adults i estalviareu gairebé un 40% del preu total de les entrades.

 

D'altra banda, també podreu trobar l'Abonament Plata. Per 75,60 € tindreu accés a les 9 obres de la temporada i estalviareu un 30% del preu total de les entrades.

 

Si us agrada triar, aleshores teniu l'abonament bronze. Per només 34 € podreu accedir a quatre obres d'entre cinc espectacles. Així, estalviareu un 15% del preu de les entrades.

 

Si us agrada venir al teatre amb la família, aleshores el que necessiteu és l'Abonament Familiar. Per només 14,40 € podreu accedir als tres espectacles familiars i estalviareu un 40% del preu total de les entrades.

 

D'altra banda, aquest any tenim dos packs. El primer correspon al Festival Zero. Per només 15 € podràs accedir als tres espectacles que el conformen. A més, estalviaràs un 40% del preu total de les entrades.

 

Per últim, si vols veure la sèrie completa de Dolors i estalviar-te uns quartos, aleshores pots comprar el Pack Complet de Dolors i veure-la per només 15€ estalviant, així, un 25% del preu total de les entrades.

 

A què esteu esperant? Nosaltres, com sempre, us hi esperem!


Arxiu adjunt en PDF

Enllaç a ABONAMENTS JA DISPONIBLES EN AQUEST ENLLAă!!

CONVOCATĎRIA PER A GRUPS DE TEATRE AMATEUR - MOSTRA 2020

03/12/2019

Fins el dia 19 de desembre els grups de teatre amateur podran presentar propostes escèniques per a formar part de la Mostra.
 
Les bases de participació es poden trobar en els annex d'aquesta mateixa noticia. 
 
RESUM DE LES CONDICIONS DE LA MOSTRA
___________________________________________________________________ 
 
Edició: VII MOSTRA DE TEATRE AMATEUR
Període: 2020
Convocatòria per companyies de teatre amateur que vulguin actuar al TMC
El Teatre Municipal Cooperativa obre un termini per rebre projectes que optin a una de les 6 places per representar el seu espectacle al TMC

 
Bases de participació: 
Programa  "VII Mostra de Teatre Amateur TMC 2020". aprovat JGL 27/11/2019.
PROGRAMA VII MOSTRA DE TEATRE AMATEUR 2020
ANNEXOS MOSTRA AMATEUR

Nombre de grups: 6 
 
Dates: a intercalar entre l'agenda d'espectacles i activitats del TMC de gener a novembre 2020.

Apunts de Condicions:
(* totes les condicions queden regulades per les Bases de participació)

Que s'ofereix: 
Representació de l'espectacle al Teatre Municipal Cooperativa
Ingressos de taquilla
Ús de l'equipament tècnic del teatre, sota planificació i seguiment de l'equip humà del teatre
Difusió de l'espectacle ( pels mitjans municipals)
Plataforma de venda i edició d'entrades

Obligacions:
Realització de la representació per part de la Companyia
Producció escènica: Vestuari, atrezzo etc
Participació en la Presentació de la Mostra 
Acceptació de les bases de participació
 
Documentació a presentar: ( veure bases)
PROPOSTA ESCÈNICA
IDENTIFICADOR DEL GRUP / ENTITAT

Sessions per grup/entitat: 1
Altres sessions que es puguin autoritzar, amb càrrec a l'entitat dels serveis específics (extensió horària personal i serveis).

Període d'admissió de propostes:
De l'1 al 19 de desembre de 2019 a les 15 h
Informació i enviament de projectes:
En el període d'admissió de projectes
email: mostrateatrebarbera@gmail.com
Telèfon: 937297171 
Secció Col·lectius Socials i Cultura.
web del Teatre Municipal Cooperativa: www.tmcbarbera.cat

Presentació de la Mostra de teatre Amateur 2020:
a determinar data.


Bases Programa VII Mostra
Annexos Models VII Mostra


Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Ajuntament de BarberÓ del VallŔs

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2020 Teatre Municipal Cooperativa Plaša Cooperativa, 5 - 08210 BarberÓ del VallŔs (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS