Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programaciˇ

Notícies

BARBER└ FESTINADA 2020: una Festa Major diferent

02/07/2020

Després de tants mesos confinats i tot i la suspensió de la Festa Major com a tal, no hem volgut perdre l'oportunitat de donar forma a una celebració diferent, on l'streaming agafarà força amb l'objectiu de poder seguir els espectacles telemàticament i sense córrer riscos. 

 

Ara bé, també hi haurà obres i concerts amb aforament limitat. Per aconseguir les vostres entrades haureu de comprar-les a través de l'APP de Barberà Festinada. Podeu descarregar-la a través del codi QR que trobareu a continuació i, també, de l'enllaç que us facilitem al final de la pàgina. 

 

Concerts, obres de teatres infantils, espectacles itinerants i shows de màgia donaran forma a una festivitat que comença avui, 3 de juliol de 2020 i acabarà el pròxim diumenge dia 5 amb una gran tronada. 

 

I vosaltres, teniu ganes de gaudir d'una Festa Major diferent? Barberà Festinada 2020. Us hi esperem!  


Arxiu adjunt en PDF

Enllaç a Descarrega l'APP de BarberÓ Festinada 2020Comunicat: Sobre la devoluciˇ de l'import de les entrades

17/06/2020

El passat 13 de març, a efectes de les mesures sanitàries implantades per les autoritats, el Teatre Municipal Cooperativa va tancar les seves instal·lacions i va cancel·lar totes les activitats i espectacles que ja havien estat programades.

Després d'un període d'observació i cautela sobre el desenvolupament de la situació de la crisi, el teatre, començarà a retornar els imports avançats pels usuaris/es en concepte de compra d'entrades pels espectacles que s'havien realitzat de forma anticipada.
El retorn dels imports es farà de forma automàtica per a les compres realitzades per internet, en les dades que constin a l'operació econòmica pertinent (titular i targeta bancària, compte corrent en què es va realitzar l'operació).
 
Per a les compres que es varen fer presencialment, caldrà que les persones acudeixin a la taquilla del teatre amb la mateixa targeta bancària que es va realitzar l'operació de compra.

Només en el cas de no haver-se registrat a la base de clients caldrà la presentació del tiquet de venda (entrada).

Tots els espectacles de la temporada gener-juliol 2020 i els de la temporada de la Mostra de teatre Amateur varen quedar cancel·lats i es retornaran els imports abonats. En principi s'havia donat la notícia que les entrades comprades podrien servir pels espectacles reprogramats però atesa la dificultat per a definir aforaments l'organització ha optat pel retorn de totes les entrades.

Les persones interessades a rebre informació, poden dirigir-se a la taquilla del teatre.
 
Horari d'atenció presencial i telefònica:
Dimarts i dijous de juny de 10 a 14 h

Telèfon: 937479493
Correu electrònic: tmc@tmcbarbera.cat / infotmcbarbera@gmail.com

Els recordem que en cas de presència física és obligatòria l'ús de la mascareta, manteniment de distàncies de seguretat entre persones i el compliment de la normativa sanitària vigent.

BarberÓ del VallŔs acull cinc dies de campanya especial de donaciˇ de sang

30/04/2020

La donació de sang és un acte imprescindible per garantir l’assistència sanitària en els hospitals durant aquests dies.
Del 4 al 8 de maig, Barberà rebrà a les persones donants al Teatre Municipal Cooperativa.
Cal reservar hora per donar sang a donarsang.gencat.cat.  
Amb la reserva s’eviten esperes en uns dies que la ciutadania està responent molt bé a la necessitat de donar sang.
Les plaquetes caduquen en només 5 dies, per això són necessàries 800 donacions al dia a Catalunya.
Aquests dies, el Banc de Sang està fent una crida a la ciutadania per mantenir el ritme de donacions, que continuen sent necessàries durant l’epidèmia per a tractaments de càncer, accidents, parts amb complicacions, etc.
Barberà del Vallès s’ha sumat al conjunt de municipis catalans que han ofert els seus espais per garantir les donacions de sang a Catalunya durant aquests dies. Del 4 al 8 de maig, el Teatre Municipal Cooperativa comptarà amb un espai de donació, de 9.30 a 14.30 i de 17 a 20.30 hores.

Cal que les persones donants reservin hora des del web donarsang.gencat.cat.


Enllaç a donarsang.gencat.cat.

24 d'octubre: Nova data per "El Pare de la N˙via"!

23/04/2020

Havia estat una de les obres amb millor acollida de la temporada. És més, feia setmanes que les gairebé 480 butaques del nostre teatre havien estat exhaurides per veure la comèdia produïda per Focus i protagonitzada per en Joan Pera.

 

L'actor, amic de Barberà de tants anys - tal com ell mateix afirma - ens ha fet arribar un vídeo per Sant Jordi. No només ens felicitava la Diada i ens animava a celebrar-la... També ens portava una de les novetats més esperades.

 

"El Pare de la Núvia" estarà al nostre escenari el pròxim 24 d'octubre. Amb la nova data fixada, és el moment de continuar gestionant la cancel·lació d'aquest passat 17 d'abril - i de la resta d'espectacles - per poder iniciar el procés de venda de la pròxima data.Arriba el Sant Jordi al TMC!

23/04/2020

Avui és la Diada de Sant Jordi. Llibres, roses i una de les festivitats més maques de l'any que, en aquesta ocasió, s'ha vist suspesa a conseqüència de la crisi del coronavirus.

 

Aquest any no gaudirem dels carrers florits. Tampoc de les paradetes de llibres. És probable que també ens perdem els somriures quan entreguem o rebem un regal. Però mai perdrem la il·lusió per continuar endavant i celebrar, aquest dia tan especial, siguin quines siguin les circumstàncies.

 

És per això que, des del TMC en particular i la resta de col·lectius municipals en general, hem preparat una programació virtual perquè pugueu gaudir d'una Diada tant diferent com especial.

 

I vosaltres... Voleu veure teatre des del sofà? 


Programaciˇ Sant Jordi 2020

Enllaç a Sant Jordi 2020

En mem˛ria de Josep M. Benet i Jornet

08/04/2020

Aquesta setmana ens hem hagut d’acomiadar de Josep M. Benet i Jornet, una de les figures imprescindibles i cabdals de la dramatúrgia catalana.

Autor de més de cinquanta textos teatrals escrits al llarg de mig segle, la seva obra no només ha tingut una inqüestionable influència sobre la dramatúrgia catalana contemporània, sinó que és en bona part responsable del gran dinamisme actual de l’escriptura teatral en llengua catalana.

La seva trajectòria com a dramaturg sempre va demostrar una íntima voluntat canònica, i el seu enorme valor literari es va sustentar sobre una contínua atenció a la modernitat —amb les seves renovacions formals— i alhora a la tradició —molt en particular per la catalana massa sovint desconeguda i oblidada.

En l’àmbit audiovisual va ser el creador d’algunes de les sèries més conegudes de la televisió catalana i espanyola, gràcies a les quals es va convertir en un dels escriptors més populars en la societat catalana de les últimes dècades.

Al nostre teatre, fa ja unes quantes temporades, vam poder gaudir de la seva obra "Revolta de Bruixes". Amb "La Kompanyia Lliure", també va estar als escenaris de tots els Teatres en Xarxa.

En la seva memòria, el Teatre Nacional de Catalunya ha obert un espai digital on consultar i llegir alguns dels seus escrits.

Descansi en pau, 'Pepitu'.


Benet i Jornet: "Qui soc i per quŔ escric"

Enllaç a Espai Josep M. Benet i Jornet al Teatre Nacional de Catalunya

Situaciˇ sobre temporada d'espectacles i activitats al TMC

31/03/2020

En atenció a les mesures per la situació actual. S'ha suspès temporalment totes les activitats i la venda de localitats dels espectacles programats pel teatre.
Els responsables del Teatre Municipal Cooperativa estan treballant per a la reprogramació de les  activitats en la mesura que l'acord amb les companyies sigui possible.

Properament disposarem de més informació per a la nova temporada.
Pel que fa a les operacions de taquilla, s'establiran  formules de reintegrament dels imports per a aquelles persones que ho desitgin.
Per aquells espectacles reprogramats en noves dates,  els tiquets de venda ( entrades) seguiran essent vàlids a tots els efectes ( accés i localitat per aquella activitat i la nova data).

Mesures del Pla especÝfic municipal per risc sanitari al Teatre Municipal Cooperativa

12/03/2020

En atenció a les mesures addicionals per l'activació de la fase d'alerta del Pla específic municipal per risc sanitari

Els espectacles programats al TMC, se suspèn la venda d'entrades i es mantindran aquells que no superin el terç d'aforament. Oportunament s'anunciarà l'afectació de cada espectacle programat.
 


Enllaç a mÚs info

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Ajuntament de BarberÓ del VallŔs

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2020 Teatre Municipal Cooperativa Plaša Cooperativa, 5 - 08210 BarberÓ del VallŔs (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS