Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programació
Programació > Temporada Gener - Juliol 2020 > Teatre

ELS BRUGAROL

Bitò


Sala Gran

Dissabte, 16 de maig - 20:30 h

comprar entrades


Preus: 9,00 € anticipada - 10,00 € dia espectacle

Durada: 2 hores (Espectacle en català)

Sinopsi:

A cal Brugarol – família de l’alta burgesia catalana – la filla, l’Anna, que és activista social i feminista, decideix canviar-se el cognom pel de la mare: “No abatrem el patriarcat fins que no ens diguem com la mare que ens ha parit”. Per a l’Antoni Brugarol, el pare de l’Anna, és inconcebible que la seva filla ja no es digui Brugarol – un dels noms amb més solera de la comarca – i haurà de recórrer a tota mena d’argúcies i xantatges perquè l’Anna no es canviï el cognom.

En Ramon Madaula, director d'aquest espectacle, explica: "Un dia, la meva filla Martina em diu: “Papa, a tu no t’importaria si em canviés el cognom pel de la mama?”. Jo, que em considero progressista i em vull creure que soc d’esquerres, li vaig dir: “Filla, ja ets gran, fes el que vulguis. Hi tens tot el dret”. Però el que vaig sentir per dins no em va agradar... I tant que m’importaria! Si la meva filla ja no es digués Madaula de primer cognom, em sabria greu. Ho sento, no hi puc fer res. Què difícil que és ser coherent." 


Fitxa artística:

Autoria: Ramon Madaula

Direcció: Mònica Bofill 

Interpretació: Ramon Madaula, Jaume Madaula i Júlia Truyol

Ajuntament de Barberà del Vallès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2020 Teatre Municipal Cooperativa Plaça Cooperativa, 5 - 08210 Barberà del Vallès (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS