Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programació
Programació > Temporada Gener - Juliol 2020 > Teatre

EL PARE DE LA NUVIA

Focus


Sala Gran

Divendres, 17 d'abril - 20:30 h
 


Preus: 14,40 € anticipada - 16,00 € dia espectacle

Durada: 2 hores i 30 minuts (Espectacle en Català)

Sinopsi:

Francesc Ramon Pujols-Pinyol, mestre i fundador de la marca global de les Galetes Pujols-Pinyol, està d’enhorabona. Meritxell està a punt de casar-se amb el Bernat, un noi com és degut i que és l’ullet dret del Francesc Ramon. El gendre ideal.

Portat per l’emoció, Francesc Ramon ha organitzat la boda del segle. Ha convidat a amics, coneguts i desconeguts, ha contractat una companyia de circ pels nens, a l’orquestra simfònica més important del país per amenitzar la vetllada, i a l’empresa de pirotècnia més important per la traca final.

Però tot fa un gir inesperat quan, uns dies abans de la boda, en Francesc Ramon descobreix amb espant que la mare del seu futur gendre va ser la seva amant i que, va donar a llum al Bernat nou mesos després de la seva última infidelitat. El pitjor malson del Francesc Ramon està a punt de fer-se realitat. I si resulta que els nuvis també són germans?


Fitxa artística:

Autoria: Joel Joan i Héctor Claramunt

Direcció: Joel Joan   

Interpretació: Joan Pera, Pep Sais, Maife Gil, Anna Carreño, Oriol Casals i Sergi Vallès

Ajuntament de Barberà del Vallès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2020 Teatre Municipal Cooperativa Plaça Cooperativa, 5 - 08210 Barberà del Vallès (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS