Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programació
Programació > Temporada Gener - Juliol 2020 > Música

BIG MAMA MONTSE & SISTER MARION


Sala Gran

Dissabte, 07 de març - 20:30 h
 


Preus: 9,00 € anticipada - 10,00 € dia espectacle

Durada: 1 hora i 30 minuts

Sinopsi:

Des dels inicis del segle XX les dones han tingut un paper rellevant en la difusió del blues, essent cronistes d´una època a través de la seva creativitat musical. Els seus motius eren temes que atenyien a tothom on es despullaven els sentiments donant-els-hi forma de cançons. En un concert en format de duet, Big Mama Montse a la veu i Sister Marion al piano, ens apropen al món del Blues Femení. Amb elles retrobarem les tonades d´una època on la veu de les dones va ressonar en teatres i viles, posant a l´abast del públic el missatge de l´experiència expressada a vegades de forma intimista i melangiosa, o bé amb enginy i extroversió. Tots els contrastos en un concert per a no perdre´s!

Protagonitzat per Big Mama Montse a la guitarra i Sister Marion al piano, les dues referències del blues nacional femení combinaran les seves veus per descobrir-nos un espectacle musical molt atractiu. 


Fitxa artística:

Autoria: Big Mama Montse & Sister Marion

Direcció: Big Mama Montse & Sister Marion   

Interpretació: Big Mama Montse & Sister Marion  

Ajuntament de Barberà del Vallès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2020 Teatre Municipal Cooperativa Plaça Cooperativa, 5 - 08210 Barberà del Vallès (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS