Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programació
Programació > Temporada setembre - desembre 2019 > Teatre

La Zanja

Titzina Teatre


Sala Gran

Dissabte, 05 d'octubre - 20:30 h

comprar entrades


Preus: 9,00 € anticipada - 10,00 € dia espectacle

Durada: 1 hora i 20 minuts (espectacle en castellà)

Sinopsi:

En Miguel, tècnic d’una multinacional minera, arriba a una explotació de la companyia a l’Amèrica del Sud. L’Alfredo, l’alcalde, i la seva comunitat esperen a aquest nou descobridor. La implantació i l‘explotació de la mina marcarà el futur del poble i les relacions entre els veïns. Una història d’ambicions que portarà els protagonistes a viure una situació límit a la mateixa terra de presagis i mites a la qual es van trobar Pizarro i Atahualpa fa 500 anys.

La Zanja consisteix en un treball de periodisme antropològic d’entrevistes i convivències. Investiga i s’endinsa en la vida d’altres persones i aborda realitats moltes vegades desconegudes que transporten a l’escenari el més destacable de l’ésser humà, des d’un punt de vista còmic, irònic i, alhora, tràgic. Una feina exhaustiva de creació sorgida de la documentació de les cròniques de l’època i els viatges al Perú actual. El resultat és una trama plena d’humor i emoció.


Fitxa artística:

Autoria, Direcció i Interpretació: Diego Lorca i Pako Merino

 

Ajuntament de Barberà del Vallès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2019 Teatre Municipal Cooperativa Plaça Cooperativa, 5 - 08210 Barberà del Vallès (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS