Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programació
Programació > Activitats 2019 > Altres activitats

Visita teatralitzada amb la Xirgu!


Sala Gran

Dissabte, 06 de juliol - 12:00 h
 

Dissabte, 06 de juliol - 13:00 h
 

Diumenge, 07 de juliol - 18:00 h
 

Diumenge, 07 de juliol - 19:00 h
 


Preus: gratuït

Durada: 40 minuts

Sinopsi:

De la porta principal a la butaca i el mateix itinerari quan acaba l'actuació. Aquest és el recorregut dels nostres visitants quan venen a les nostres instal·lacions. Però el TMC és més que un teatre: També és una experiència. 
Per això, durant aquesta Festa Major, us oferim la possibilitat de veure el TMC de Barberà per dins de la mà del fantasma de la Xirgu en una visita teatralitzada de 40 minuts. Podeu aconseguir l'entrada directament a les nostres taquilles en el seu horari habitual!

Visitarem tot el que està a la vista del públic però també ens endinsarem en els espais més desconeguts de l'edifici, on els actors i actrius, els tècnics, els regidors i tots els treballadors que fan possible la posada en escena d'un espectacles es mouen en silenci i a les fosques. Escenografia; atrezzo; bambolines; caixa negra; vestuari i maquillatge; politges i cordes.
Ja sabeu com i per a què es fa servir cadascún dels elements teatrals? Veniu a descobrir les entranyes del TMC amb la Xirigu!

Viu el Teatre

Ajuntament de Barberà del Vallès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2019 Teatre Municipal Cooperativa Plaça Cooperativa, 5 - 08210 Barberà del Vallès (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS