Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programació
Programació > Tardor 2018 > Familiars

Ballant damunt la Lluna -Reggae per xics

The Penguins


Sala Gran

Dissabte, 17 de novembre - 18:30 h
 


Preus: 7,20 € anticipada - 8,00 € dia espectacle

Sinopsi:

Amb Ballant damunt la lluna, The Penguins / Reggae per a Xics estrenen el seu quart disc i enceten una nova aventura, que amb el combustible dels ritmes jamaicans farà viatjar el públic més enllà de les estrelles. En aquest nou disc continuen arranjant cançons del repertori tradicional infantil i, per primera vegada, també hi incorporen composicions pròpies. Partint de l’estació espacial Kingston i amb l’ajuda del coet RPX-1 visitaran diversos planetes descobrint cançons, ritmes i instruments en un viatge interestel·lar ple de música i diversió. 

Reggae per a Xics va néixer fa 6 anys de la mà de The Penguins, una banda de 10 músics que amb 4 discs i centenars de concerts mantenen la seva proposta en què  la música, l’humor i la pedagogia es donen de la mà per fer que un concert de reggae per a xics esdevingui una experiència inoblidable per totes les edats.
Durant aquests anys han tocat en centenars de sales, teatres i festivals d’arreu, a més de guanyar un premi ARC en la categoria de “Millor espectacle per al públic infantil i familiar” l’any 2015. 

Recomanat
+ 3 anys

Espectacle en català


Fitxa artística:

Intèrprets:
Axel Domingo (veu), Francesc Puiggròs (veu i trombó), Xavier Haro (bateria), Ramon Vagué (baix), Oriol Serna (guitarra), Pol Gómez (guitarra), Sergi Beltran (teclats), Genís Navarro (trompeta), Eduard Polls (saxo), Francesc Polls (saxo)


Més informació:
http://www.reggaeperxics.com/

Ajuntament de Barberà del Vallès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2019 Teatre Municipal Cooperativa Plaça Cooperativa, 5 - 08210 Barberà del Vallès (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS