Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programació
Programació > Temporada Primavera 2018 > Música

45 cerebros y 1 corazón

Maria Arnal i Marcel Bagés


Sala Gran

Divendres, 20 d'abril - 21:30 h
 


Preus: 9,00 € anticipada - 10,00 € dia espectacle

Durada: 1 h 10 minuts sense entreacte

Sinopsi:

Maria Arnal i Marcel Bagés ens regalen un grapat de cançons que, amb la memòria com a leitmotiv, s’han fet inoblidables.

Durant l’any 2017, han obtingut el Premi Ciutat de Barcelona de Música i recentment també el Premi Altaveu. La seva gira ha estat un èxit amb entrades exhaurides a Barcelona, Madrid, Burgos i Saragossa.

45 cerebros y 1 corazón (Fina Estampa, 2017) ha estat un dels discos clau de l’any. Tenen un molt bon directe, que es consolida com una de les experiències més colpidores, emocionants i gratificants del nostre present musical.
 
Des de la publicació del seu àlbum de debut, el passat mes d’abril, la vocalista de Badalona i el guitarrista de Flix han fet més de setanta concerts. De Cartagena a Bilbao, de Jerez a Figueres passant per la Corunya, han recorregut la Península i han demostrat que l’autoria encaixa a la perfecció en el seu projecte de continuació de la cadena de transmissió de la música popular.

També han fet actuacions a nivell internacional, a Sines (Festival Músicas do Mundo), Sofia (Bulgària), Moscou i l’Expo Mundial d’Astana (Kazakhstan).

És una bona oportunitat per gaudir de tot allò que 45 cerebros y 1 corazón suggereix en versió ratificada i augmentada.


Fitxa artística:

Maria Arnal - Veu
Marcel Bagés - Guitarres

Ajuntament de Barberà del Vallès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2018 Teatre Municipal Cooperativa Plaça Cooperativa, 5 - 08210 Barberà del Vallès (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS