Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programació
Programació > Temporada gener, febrer, març 2018 > Teatre

Mi gran obra (Un proyecto ambicioso)

David Espinosa / El Local


Sala Gran

Divendres, 02 de març - 19:30 h
 

Divendres, 02 de març - 21:30 h
 


Preus: 8,00 €

Durada: 50 minuts

Sinopsi:

Mi gran obra es un espectacle de gran format a petita escala. Per en David Espinosa, Mi gran obra és el que ell faria si tingués un pressupost il·limitat, el teatre més gran del planeta, 300 actors en escena, una orquestra militar, un grup de rock, animals, cotxes i un helicòpter. 
Mi gran obra és un espectacle pensat en gran però fent-ho en petit, utilitzant plantejaments i tècniques pròpies d’un arquitecte. L’actor, assegut davant d’una taula que serveix d’espai escènic a escala, desenvolupa l’espectacle manipulant figures humanes de maquetes de tren i altres objectes; mentre és vist per un grup reduït de 20 espectadors asseguts al voltant de la taula.
 
Aforament reduït ( 25 places per sessió)
 
Espectacle FESTIVAL ZERO
 
Compra conjunta amb 3 espectacles Festival ZERO 15.00€ ( ABONAMENT) 
 
 


Fitxa artística:
Creació i direcció: David Espinosa | Interpretació: David Espinosa | Ajudant de direcció: Africa Navarro | Música i so: Santos Martínez / David Espinosa | Espai escènic: David Espinosa / AiR Maquetas y Proyectos de Arquitectura | Producció: El Local E.C. / CAET, amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’INAEM - Ministeri de Cultura. Diputació de Barcelona.

Ajuntament de Barberà del Vallès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2019 Teatre Municipal Cooperativa Plaça Cooperativa, 5 - 08210 Barberà del Vallès (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS