Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programació

Notícies

S'acosta el Festival Zero: Tot a punt pel teatre més transgressor

20/02/2020

Només queda una setmana perquè el Festival Zero torni, per tercera vegada, a la nostra ciutat. Serà la tercera edició d'un festival que proposa un teatre transgressor i d'autor. Lluny de les butaques, aposta per espectacles de proximitat i interacció amb els espectadors que vénen a gaudir del festival.

Tres espectacles en tres dies és una aposta arriscada que, de moment, està sent acollida amb il·lusió pels nostres espectadors. El Festival Zero obrirà les seves portes el pròxim dia 28 de febrer amb "Els dies mentits", de Flyhard. Aquest espectacle tracta sobre una dona que fa quinze anys que amaga que no té orgasmes i ha de fer front a una societat ja sexualitzada.

El dia 29 de febrer ens hi enfonsarem en les profunditats del Mediterrani per veure "Peix". Un espectacle de circ i clown que ens porta la companyia Hotel Iocandi de la mà de Tomeu Amer. Peix és un viatge. Un viatge metafòric cap a les profunditats humanes per buscar allò que ens fa continuar nedant, que ens fa continuar buscant, que ens fa continuar remant encara que les onades siguin altes o siguin fortes. Però també ens explica com el turisme ha convertit Mallorca en un parc temàtic.

Per últim, l'1 de març, gaudirem de "Rebota, rebota y en tu cara explota". Una performance d'Agnés Mateu i Pablo Domichovsky que serveix com a crítica ferotge de la violència masclista. I és que, com diuen, "les dones no perden la vida. Les dones són assassinades."

"Els dies mentits" i "Rebota, rebota y en tu cara explota" ja han esgotat totes les seves entrades, pel que es preveu una bona entrada d'assistents a un festival diferent, reflexiu i, per descomptat, únic. Encara no teniu les vostres entrades?

Us hi esperem!


Enllaç a ENTRADES JA DISPONIBLE EN AQUEST ENLLAÇ!!Ajuntament de Barberà del Vallès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2020 Teatre Municipal Cooperativa Plaça Cooperativa, 5 - 08210 Barberà del Vallès (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS