Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programació

Notícies

El Festival Zero és presentat en roda de premsa

07/02/2020

Arriba una tercera edició del teatre més transgressor. El festival organitzat per Teatres en Xarxa ha presentat les seves obres en una roda de premsa que ha estat portada a terme per diferents personalitats.

 

El primer torn de paraula va ser pel Joan Carles Garcia Cañizares, de la diputació de Barcelona, qui va assegurar que "El TNC és cadascun dels municipis locals, que són els que verdaderament aposten i generen públic".

 

Tot seguit seria Martí Pujol, l'alcalde de Llinars, qui faria una reflexió sobre la cultura. "La cultura és un fet substancial per unir ciutats i ciutadans. La cultura uneix." A més, va criticar que la lupa sempre estigués a sobre del mateix. "Només es qüestiona si una cosa és rentable quan parlem de cultura."

 

Anna Giribet, de la Fira de Tarrega, va celebrar que es torni a apostar per aquest festival i va destacar el paper de Teatres en Xarxa. "Treballar en xarxa implica reconeixement i aprenentatge. La cooperació és una de les paraules més valorades."

 

Per últim, va ser Marta Aran, protagonista de "Els dies mentits" i membre de Flyhard. "És important que cada vegada se li doni més importància al feminisme en el món del teatre". A més, Aran va celebrar poder treballar amb el públic més jove.

 

Aquesta tercera edició, els diferents teatres adscrits a Teatres en Xarxa, i del que el Teatre Municipal Cooperativa forma part, podrà gaudir d'obres com "Els dies mentits", "Peix" o "Rebota, rebota y en tu cara explota".

 

I vosaltres... Encara no teniu les vostres entrades?

 

Us hi esperem!

Ajuntament de Barberà del Vallès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2020 Teatre Municipal Cooperativa Plaça Cooperativa, 5 - 08210 Barberà del Vallès (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS