Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programaciˇ

Notícies

Les llÓgrimes de sal d'en Pietro Bartolo

04/02/2020

Aquest cap de setmana arriba al nostre escenari "El Metge de Lampedusa". Una obra de teatre que narra les anècdotes, de la veu del Xisco Masó, del Pietro Bartolo, l'únic metge resident a Lampedusa.

 

L'espectacle, precisament, parteix del llibre "Lacrime di sale" (Llàgrimes de sal). Una obra que narra les històries i les anècdotes d'aquest metge que fa 26 anys que és a l'illa, intentant salvar tots els emigrants que hi arribes.

 

I, el dissabte, el Pietro Bartolo ens ho explicarà des de la seva consulta, des d'on ha salvat a moltes persones, però també n'ha vist morir a moltes altres. Una història que serveix per explicar i fer-nos entendre la necessitat real que hi ha de què aquesta catàstrofe arribi al màxim de gent possible.

 

No us perdeu una de les obres més reflexives de la temporada. Aquella que ens recorda en moltes ocasions, la fredor d'una societat ja acostumada a aquest tipus de tragèdies.

 

El pròxim dissabte, a partir de les 20:30, Xisco Masó ens porta "El Metge de Lampedusa".


Enllaç a ENTRADES JA DISPONIBLE EN AQUEST ENLLAă!!Ajuntament de BarberÓ del VallŔs

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2020 Teatre Municipal Cooperativa Plaša Cooperativa, 5 - 08210 BarberÓ del VallŔs (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS