Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programació

Notícies

Eve Ensler: "El meu pare va demanar un ganivet a la meva mare per apunyalar-me"

14/01/2020

Després de pronunciar aquestes dures paraules, Ensler es va posar a riure. Però, per la seva sorpresa, cap company de la universitat ho va fer. És més, restaven aterrats davant d'aquesta afirmació. Tal com Ensler confessa a la BBC, va ser en aquest punt que va començar a assumir la gravetat de tot el que havia patit.

 

I és que la dramaturga, feminista i activista social va patir abusos sexuals i violència física durant la seva infància. Tant és així, que tal com afirma l'escriptora de "Los Monólogos de la Vagina", un dia va haver de fingir la mort perquè acabessin els abusos sexuals.

 

"Los Monólogos de la Vagina" arriba al nostre teatre el pròxim 18 de gener a partir de les 20.30, i representada per la Meritxell Huertas, l'Alícia González Laá i l'Aina Quiñones, ens demostrarà que aquesta és una celebració poderosa del cos de les dones. Diverses històries de dones a través de les seves relacions sexuals consensuades i no consensuades.

 

A més, al termini d'aquesta, la Meritxell i l'Alícia participaran en un col·loqui amb diverses associacions feministes de la ciutat.

 

Us hi esperem!!


Enllaç a ENTRADES JA DISPONIBLE EN AQUEST ENLLAÇ!!
Enllaç a https://www.bbc.com/mundo/noticias-48522268

Ajuntament de Barberà del Vallès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2020 Teatre Municipal Cooperativa Plaça Cooperativa, 5 - 08210 Barberà del Vallès (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS