Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programació

Notícies

Deu dies per un nou gran inici

08/01/2020

Acabades les festes nadalenques i entrats ja en un nou any, la vida va tornant a la normalitat. És hora de dir adéu als torrons, als massapans, a les neules, a les grans quantitats de menjar i a les interminables sobretaules. D'altra banda, també és hora d'abraçar els nous propòsits que us vau prometre a l'any nou. Deixar de fumar, fer més esport, trobar una feina millor...

 

Els nostres propòsits són ben clars. Volem que, en deu dies, torni a començar la festa del teatre i vosaltres la visqueu amb nosaltres, al vostre teatre. El TMC us portarà fins a 18 espectacles variats. Comèdies, drames, reflexions i espectacles familiars per donar cabuda a totes les persones que ens vénen a visitar.

 

A més, us volem agrair de tot cor la vostra dedicació! Obres com El Pare de la Núvia o el Peix Irisat estan tenint una grandíssima acollida. Per això, us volem animar a la resta perquè no falteu. I perquè gaudiu dels millors descomptes, us hem preparat els abonaments més ajustats!

 

Si sou uns autèntics seguidors del teatre, podeu comprar l'Abonament Or. Per només 92,50 € podreu accedir als 14 espectacles per adults i estalviareu gairebé un 40% del preu total de les entrades.

 

D'altra banda, també podreu trobar l'Abonament Plata. Per 75,60 € tindreu accés a les 9 obres de la temporada i estalviareu un 30% del preu total de les entrades.

 

Si us agrada triar, aleshores teniu l'abonament bronze. Per només 34 € podreu accedir a quatre obres d'entre cinc espectacles. Així, estalviareu un 15% del preu de les entrades.

 

Si us agrada venir al teatre amb la família, aleshores el que necessiteu és l'Abonament Familiar. Per només 14,40 € podreu accedir als tres espectacles familiars i estalviareu un 40% del preu total de les entrades.

 

D'altra banda, aquest any tenim dos packs. El primer correspon al Festival Zero. Per només 15 € podràs accedir als tres espectacles que el conformen. A més, estalviaràs un 40% del preu total de les entrades.

 

Per últim, si vols veure la sèrie completa de Dolors i estalviar-te uns quartos, aleshores pots comprar el Pack Complet de Dolors i veure-la per només 15€ estalviant, així, un 25% del preu total de les entrades.

 

A què esteu esperant? Nosaltres, com sempre, us hi esperem!


Arxiu adjunt en PDF

Enllaç a ABONAMENTS JA DISPONIBLES EN AQUEST ENLLAÇ!!

Ajuntament de Barberà del Vallès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2020 Teatre Municipal Cooperativa Plaça Cooperativa, 5 - 08210 Barberà del Vallès (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS