Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programació

Notícies

De l'abric al bañador: Nova temporada al TMC!

03/12/2019

Molts ja ho sabeu! Amb l'aforament ple de gom a gom, s'ha estrenat la nova temporada que ocuparà els primers mesos de 2020. De gener a juliol. De l'abric, la bufanda i el barret als banyadors, la roba lleugera i les xancletes.

 

La nova temporada consta de 18 espectacles ben variats. Comèdies, drames, reflexius i familiars carreguen motors per arribar al nostre escenari amb més força que mai. A més, podreu tornar a gaudir del Festival Zero i d'una sèrie teatral d'allò més divertida!

 

Les entrades ja estan a la venda en taquilla i com a nosaltres el Black Friday ens dura una setmana, fins al pròxim dia 5 de desembre encara les podreu comprar amb descompte. Això sí! Dins del nostre horari habitual: Dimarts, dijous i divendres entre les 17 i les 20.30 hores i dimecres entre les 11.30 i les 13.30.

 

A partir del pròxim dia 6 de desembre, també es posaran a la venda a través de la nostra plataforma web. I vosaltres... Us la penseu perdre?

 

Us hi esperem! 


Enllaç a Consulta tota la programació en aquest enllaç!

Ajuntament de Barberà del Vallès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2020 Teatre Municipal Cooperativa Plaça Cooperativa, 5 - 08210 Barberà del Vallès (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS