Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programació

Notícies

Ni una més

20/11/2019

Vint de novembre de 2019. Des de principi d'any, 51 dones han estat assassinades per les seves parelles o exparelles. Més de mig centenar de casos de violència masclista que han acabat en tragèdia. Parlem en plata. Aquestes dones no varen perdre la vida. No van morir. Van ser víctimes d'una societat masclista que des de fa molts anys té les mans brutes de sang.

 

Aquests són els casos que coneixem. La llista de la vergonya. Però abans que la tràgica notícia arribi a les nostres oïdes, passen moltes altres coses abans en el si d'una parella. Un dels punts d'inflexió és quan la humiliació i les reprimendes deixen pas a la primera bufetada. Al primer cop. Al primer contacte físic i cruel.

 

En aquest punt és on aprofundeix la dramaturga Marta Buchaca. La directora desenvolupa una obra dramàtica i contemporània que versa sobre la violència de gènere i tracta, més concretament, aquella que no es fa visible i acaba normalitzada en situacions de la vida quotidiana.

 

L'obra presenta al Pau - novel·lista - i l’Eva - editora -. Són parella des de fa set anys. Un dia ell li pega i una amiga denuncia l’agressió. Només ha estat una vegada, però des d’aleshores cap dels dos no té ganes de parlar del tema. No obstant això, no els quedarà més remei que seguir una teràpia obligatòria amb una psicòloga dels serveis socials.

 

No et perdis aquest xoc de realitat que et farà reflexionar sobre la violència masclista i compra la teva entrada en l'enllaç que apareix a continuació.


Enllaç a ENTRADES JA DISPONIBLE EN AQUEST ENLLAÇ!!Ajuntament de Barberà del Vallès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2020 Teatre Municipal Cooperativa Plaça Cooperativa, 5 - 08210 Barberà del Vallès (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS