Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programació

Notícies

Què ens portarà el futur?

13/11/2019

El pròxim dissabte a les 20.30 hores arriba "El Futur" a l'escenari del nostre teatre. L'obra, arribada des del Teatre Nacional de Catalunya ens planteja tot allò que podria no haver passat, però passa. Ha passat i, també, passarà. El futur és tot allò que, una vegada arriba, deixa d'existir. Es pot fugir, aleshores, d'allò que encara no ha passat?

 

Una noia coneix un home estranger. És ben cert que podria no haver passat, però passa. Coneix un home que vol fugir del seu passat mentre que ella intenta fugir del seu futur. L’home estranger vol arribar a Estocolm per trobar-se amb algú, i topa amb problemes burocràtics. I la noia, al seu torn, acaba de treure’s el carnet de conduir i vol fer enfadar de veritat el seu progenitor... i tot just fa tres dies que el seu pare s’ha comprat un cotxe nou.

 

Aquest és el primer plantejament de l'obra dirigida per l'Helena Tornero. Una obra que portarà a dos joves a recórrer diferents països europeus en la cerca incessant de la veritat i la llibertat. L'espectacle ha sigut molt ben rebut pel gran públic i ha gaudit d'una bona entrada als escenaris del TNC. A més, plataformes com Teatre Barcelona valoren aquesta obra com a "Imprescindible".

 

I tu... Te la perdràs? Compra la teva entrada en el següent enllaç! 


Enllaç a ENTRADES JA DISPONIBLE EN AQUEST ENLLAÇ!!Ajuntament de Barberà del Vallès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2020 Teatre Municipal Cooperativa Plaça Cooperativa, 5 - 08210 Barberà del Vallès (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS