Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programació

Notícies

Un quartet d'Aupa

05/11/2019

El pròxim diumenge, Aupa Quartet trepitjarà el nostre escenari per oferir-nos un concert de corda centrat en la composició i la interpretació de la música moderna. Ara bé, en aquest espai, també deixen un llarg marge a la improvisació.

L'Asier, el Felipe, l'Uri i el Pere Nolasc són els quatre integrants. Tots arribats des de diferents punts de la geografia, combinen les seves cultures i gustos musicals per inspirar-se en el jazz, el funk, el so cubà o el flamenc per desenvolupar un estil cada vegada més reconeixible.

L'objectiu és clar. Que la música sigui d'Aupa. Exacte. La mateixa expressió que s'utilitza per animar algú a aixecar-se o aixecar, senzillament, a algú. L'ambició d'aquest quartet és ser la interjecció que aixequi l'energia del públic i els faci gaudir amb ells.

Durant la seva trajectòria han compartit escenari o estudi amb Gregory Porter, Antony and the Johnsons (ara Anohni), Antonio Rey, India Martínez, Rafa Pons, Marco Mezquida, Gerard Nieto, Celeste Alías, Cece Giannotti, Javier Galiana, Julian Sánchez i Raynald Colom, Sara Baras, Guillem Roma, Sandra Carrasco, Chuchito Valdés, Jerry González i Javier Colina.Ajuntament de Barberà del Vallès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2020 Teatre Municipal Cooperativa Plaça Cooperativa, 5 - 08210 Barberà del Vallès (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS