Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programació

Notícies

Una jornada per a la reflexió

15/10/2019

Seieu i agafeu-vos ben fort perquè el pròxim 19 d'octubre, a les 20.30H arriba Kulunka Teatro al TMC amb la seva obra "Solitudes". Un espectacle teatral de màscares que, sense dir res de res, resulta ser tot el contrari de la inexpressivitat. El protagonista de Solitudes se sent incomprès perquè, com gairebé tots els ancians pels quals la vida és pràcticament una espera, ja només desitja coses senzilles.

 

Coses tan simples que la resta de gent no n’arriba a valorar la veritable importància. El que fa extraordinària aquesta història és que l’ancià, al contrari del que podríem esperar d’una persona amb una vida sense al•licients, no es resigna ni renuncia als petits desitjos, i lluita amb determinació i dignitat per aconseguir-los. Això, és clar, tindrà conseqüències per a ell mateix i per als que l’envolten.

 

Després de l'èxit d'André i Dorine, Kulunka està portant a terme una gira amb programacions arreu d'Europa i, com no podia ser d'una altre manera, s'aturarà a Barberà del Vallès per deixar-nos a tots reflexionant sobre les delicades situacions que passen els més grans.  

 

Compra la teva entrada al següent enllaç! 


Enllaç a ENTRADES JA DISPONIBLE EN AQUEST ENLLAÇ!!Ajuntament de Barberà del Vallès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2019 Teatre Municipal Cooperativa Plaça Cooperativa, 5 - 08210 Barberà del Vallès (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS