Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programació

Notícies

La Festa Major estrena la campanya d'abonaments i entrades al TMC

11/07/2019

S'ha acabat la Festa Major. L'alegria que es desprèn d'aquests dies de celebració s'ha encomanat pels diferents racons del TMC. Ara es fa estrany passejar pels passadissos sense el somriure radiant del fantasma de la Xirgu. Perquè aquesta fantàstica figura va estar present per la nostra casa durant el cap de setmana. Fins a seixanta persones van caminar pels racons del teatre de la mà de la Xirgu. Van conèixer les diferents parts de l'escenari, van passejar per la piscina, es van posar al control de les llums i van estar a l'interior dels camerinos.

 

Però aquesta no ha estat l'única novetat de la Festa Major. El passat divendres dia 5 de juliol va començar la venda en taquilles dels abonaments i les entrades individuals i la resposta del poble de Barberà ha estat un èxit. En aquests quatre dies de celebració s'han venut més de 600 butaques entre tots els espectacles de la programació.

 

Escape Room, l'obra del Joel Joan, i El Monstre de Colors han estat els espectacles que han gaudit d'una millor rebuda tot i que la resta de la programació també ha estat molt ben acollida pels amants del teatre. A més, el pròxim dimarts dia 16 de juliol es posaran a la venda els abonaments i les entrades també on-line!

 

Deia Bertolt Brecht que l'art no és un mirall on reflectir la realitat sinó un martell per donar-li forma. Aquesta nova temporada, vindrà carregada d'art i cops de martell que ens farà reflexionar sobre diferents aspectes, sentiments, i situacions que hem viscut o viurem a les nostres vides. No només gaudirem; també aprendrem. Us hi esperem!


Cartellera de la nova temporada!


Ajuntament de Barberà del Vallès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2019 Teatre Municipal Cooperativa Plaça Cooperativa, 5 - 08210 Barberà del Vallès (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS