Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programació

Notícies

Abonaments i entrades individuals... Ja a la venda!

04/07/2019

Arriba la Festa Major a Barberà i, amb ella, l'alegria, el bon ambient i les diferents activitats culturals. És per això que, des del TMC, hem decidit portar a terme la visita teatralitzada a càrrec del fantasma de la Xirgu! Durant el cap de setmana hi haurà quatre sessions perquè pugueu triar l'horari que més us convingui.

 

Ara bé, coincidint amb aquests dies tan importants per la nostra ciutat, també posem a la venda tots els abonaments i entrades individuals d'aquesta nova temporada de tardor i hivern. A partir d'avui mateix, podreu adquirir el vostre abonament o les vostres entrades únicament en la nostra taquilla!

 

Pel que fa als abonaments, n'hi haurà de diferents tipus. Pel que fa als d'espectacles d'adults en podreu gaudir de l'Abonament Or, amb el qual podreu accedir a tots els espectacles de la temporada només per 62,40 euros. És a dir, us estalviareu un 40% de la suma del preu de totes les entrades.

 

A continuació, trobareu l'Abonament Plata. Aquest dóna accés a sis dels espectacles de la temporada i queden exclosos el concert de Ramon Mirabet i l'obra d'Escape Room. El segon abonament té un preu de 50,40 euros i us garanteix un estalvi del 30%.

 

Per últim, podreu gaudir de l'Abonament Bronze. En aquest abonament podreu triar quatre dels espectacles que més us cridin l'atenció i només per 41,60 euros, procurant-vos un estalvi del 20%.

 

D'altra banda, trobareu els abonaments d'espectacles familiars. Aquest abonament únic dóna accés a tres espectacles familiars per 16,80 euros i us garanteix un estalvi del 30%.

 

Pel que fa a les entrades individuals, totes aquelles que es comprin de manera anticipada tindran un descompte del 10%. A més, també gaudiran d'un 15% totes aquelles persones que disposin de Carnet Jove, Carnet Barberà Gent Gran, els majors de 65 anys i les persones amb diversitat funcional.

 

A què esteu esperant? Ja estan a la venda a les nostres taquilles!

Ajuntament de Barberà del Vallès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2019 Teatre Municipal Cooperativa Plaça Cooperativa, 5 - 08210 Barberà del Vallès (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS