Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programació

Notícies

Presentem la nova programació del TMC!

27/06/2019

"L'art no és un mirall per reflectir la realitat, sinó un martell per donar-li forma". La nova programació de la temporada de tardor-hivern està inspirada en la reflexiva oració de Bertolt Brecht. Fins a 12 espectacles de diferents tipus passaran per l'escenari de la nostra ciutat durant els últims mesos de l'any. Música, humor, ficció o reflexió són alguns dels gèneres presents en les obres que a continuació us presentem.

 

El Ramon Mirabet, compositor i cantant, obrirà la nova temporada amb la gira de presentació del seu disc Begin Again. A més, aquell mateix cap de setmana les famílies podran gaudir d'Alícia al País de les Meravelles en el que és una adaptació del clàssic als nostres temps.

 

Octubre ens portarà obres de molt nivell. La Zanja ens ensenyarà, des d'un punt de vista humorístic, com la cobdícia i l'avarícia corromp a les persones. I unes setmanes després estarem obligats a reflexionar amb Solitudes. Aquest teatre de màscares de la companyia Kalunka ens ensenya les situacions i els sentiments de soledat que pateixen molts ancians en els últims anys de la seva vida.

 

Novament, durant aquest mateix més, les famílies podran acompanyar als seus petits a veure El Monstre de Colors. Aquesta obra infantil ens ensenya a través dels colors els diferents sentiments que poden apareixen a la infància i com aprendre a gestionar-los.

 

De cara al novembre i amb el Nadal ben a prop, gaudirem de Lapònia. A través de l'humor descobrirem com una petita mentida encadena d'altres més importants i com aquestes afecten els protagonistes. També, durant el penúltim mes de l'any haurem de reflexionar i posicionar-nos en contra de la violència masclista. Només una vegada visibilitza el maltracte que moltes dones pateixen en silenci.

 

Tampoc ens oblidem d'aquelles famílies que tenen criatures ben petites. Cuida'l és un espectacle de llums i colors per les nenes i els nens que encara es troben en la seva primera infància.

 

I per acabar el mes ens ho passarem genial amb l'Escape Room de Joel Joan i el grup Focus. Dues parelles es disposen a fer un Escape Room per passar una bona estona però res serà el que esperen...

 

No és cap broma! L'últim espectacle d'aquesta temporada serà el concert de Maruja Limón. Aquest fantàstic quintet ens deixarà atonits amb el seu ritme alegre i tancarà la temporada.

 

Les entrades i els abonaments es posaran a la venda el 5 de Juliol a través de les nostres taquilles. A partir del 16 de juliol també ho podreu aconseguir per la nostra web!  

 

Pots descarregar la cartellera a continuació:


Cartellera de la nova temporada!


Ajuntament de Barberà del Vallès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2019 Teatre Municipal Cooperativa Plaça Cooperativa, 5 - 08210 Barberà del Vallès (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS