Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programació

Notícies

El TMC sense secrets: Visita teatralitzada durant la Festa Major

25/06/2019

De la porta principal a la butaca i el mateix itinerari quan acaba l'actuació. Aquest és el recorregut dels nostres visitants quan venen a les nostres instal·lacions. Però el TMC és més que un teatre: També és una experiència. 

 

Per això, durant aquesta Festa Major, us oferim la possibilitat de veure el TMC de Barberà per dins de la mà del fantasma de la Xirgu en una visita teatralitzada de 40 minuts. Les entrades, ja disponibles, s'hauran de reservar i recollir directament des de les taquilles del nostre teatre en el seu horari habitual!  

 

Visitarem tot el que està a la vista del públic però també ens endinsarem en els espais més desconeguts de l'edifici, on els actors i actrius, els tècnics, els regidors i tots els treballadors que fan possible la posada en escena d'un espectacles es mouen en silenci i a les fosques. Escenografia; atrezzo; bambolines; caixa negra; vestuari i maquillatge; politges i cordes.

 

Ja sabeu com i per a què es fa servir cadascún dels elements teatrals? Veniu a descobrir les entranyes del TMC amb la Xirgu!

Ajuntament de Barberà del Vallès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2019 Teatre Municipal Cooperativa Plaça Cooperativa, 5 - 08210 Barberà del Vallès (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS