Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programació

Notícies

Un bon soldat a Barberà

11/06/2019

El dissabte 15 de juny, a les 20.30h, continua la batalla a la nostra ciutat. En un rememorament de la Primera Guerra Mundial, els soldats lluitaran al camp de batalla. Molts d'ells moriran com a conseqüència de les bales enemigues. Molts, si. Però on està el bon soldat Svejk? 

 

Ell ja sap el que és esmunyir-se del front de batalla. Sempre que ha estat cridat a files per l'exercit austro-hungarès, ha conseguit escapar de la seva obligació gràcies a estratagemes i tota mena d'ardits. Ara bé, el que no podrà fer aquest bon soldat és escapar de l'escenari del TMC. 

 

La companyia amateur D'sas'3 serà l'encarregada d'interpretar una de les històries populars més conegudes de la República Txeca. Partint de la novel·la satírica, picaresca i antimilitarista que el propi autor, Jaroslav Jasek, va deixar inacabada com a conseqüència de la seva defunció.

 

Quines aventures li esperen al soldat Svejk sobre el nostre escenari? Com aconseguirà escapar de les armes i els fronts militars? Fins a on està disposat a arribar aquest personatge per no haver de posar-se en la primera línia de batalla? 

 

Veniu a descubrir-ho al nostre teatre! 


Enllaç a Participa en el sorteig i aconsegueix una entrada doble!
Enllaç a O compra la teva entrada anticipada per només 6€!

Ajuntament de Barberà del Vallès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2020 Teatre Municipal Cooperativa Plaça Cooperativa, 5 - 08210 Barberà del Vallès (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS