Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programació

Notícies

La Dansa de la Venjança baixa el teló de la temporada

21/05/2019

La Laia Marull i el Pablo Derqui es varen apropar al límit de l'escenari. Allà on les llums il·luminen les seves figures i només s'escolta el soroll dels aplaudiments d'un públic entregat. Finalitzava la Dansa de la Venjança i, amb l'actuació, la programació oficial de la temporada.

Però tot començà una estona abans. Era una nova tarda de teatre. Una, com tantes altres. Els espectadors arribaven amb les entrades a les mans mentre d'altres esperaven, pacientment, a la cua de les taquilles. Rostres tranquils, relaxats. Els acomodadors els ajudaven a trobar la seva butaca i, amb el públic perfectament distribuït, s'apagaren les llums; s'aixecà el teló.

Va ser com un cop de porta. Fort, eixordador, intimidant. Una obra psicològica per viure de primera mà les diferents situacions familiars portades al límit. Crits, plors, somriures, humiliacions... Un ventall de sentiments i emocions per induir a la reflexió de tots els presents. La supèrbia actuació dels actors i una fantàstica direcció del Pere Riera van derivar en l'èxit absolut de l'obra de Jordi Casanovas.

Les cares dels espectadors havien canviat a la sortida del teatre. El somriure nerviós, els gestos de sorpresa i aprovació, els comentaris sobre diferents moments de l'obra... La sala es va buidar per deixar pas al més absolut dels silencis. Per l'escenari havia passat un vendaval i ja només quedava la tranquil·litat d'un gran final de temporada.

Ajuntament de Barberà del Vallès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2020 Teatre Municipal Cooperativa Plaça Cooperativa, 5 - 08210 Barberà del Vallès (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS