Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programació

Notícies

L'homenatge a Pau Casals enlluerna el TMC

16/05/2019

L'esdeveniment s'inicià amb una interpretació d'una peça de J. S. Bach a càrrec de la Paula Sánchez Lahoz, violoncel·lista i col·laboradora de la Fundació Pau Casals. Uns minuts que varen servir per encaminar la introducció de l'homenatge.

L'acte, que va comptar a l'assitència de gairabé 250 persones, va estar conduít pel Joan Pera, conegut i reconegut actor que va encarnar a Pau Casals en un dels seus projectes cinematogràfics.

Després de les presentacions a la pantalla del TMC, es va publicar un vídeo commemoratiu de Casals i es va donar pas a les converses que els diferents ponents van aportar tots els seus coneixements en un diàleg cultural molt interessant.

Els participants en aquest diàleg varen ser el Joan Pera, actor i conductor del mateix, el Josep Jordi Bofill, rector de la Parròquia de Santa Maria de Barberà del Vallès, la Maria Teresa Sánchez Costa, membre de l'Associació d'Història de Barberà del Vallès, el Joaquim Rabasseda, Cap del Departament de corda de l'ESMUC, i el Jordi Pardo, director general de la Fundació Pau Casals

Quan el diàleg va finalitzar, l'Escola Municipal de Música va interpretar dues peces de la seva Orquestra de Corda, sota la direcció del Quim Giménez.

Sílvia Fuster Alay, alcaldessa de Barberà del Vallès, va cloure l'acte donant les gràcies a tots els participants i va destacar el conveni de col·laboració amb la Fundació que permetra a tots els ciutadans de Barberà del Vallès l'accés gratuït a la Casa Museu de Pau Casals a la vila de Sant Salvador del Vendrell

Finalment, la Paula Sànchez Lahoz va interpreta el Cant dels Ocells, en un  moment de solemnitat i  gran reconeixament a la  aportació musical i humana de Pau Casals.

Ajuntament de Barberà del Vallès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2019 Teatre Municipal Cooperativa Plaça Cooperativa, 5 - 08210 Barberà del Vallès (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS