Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programació

Notícies

La Dansa de la Venjança es prepara per fer esclatar el TMC

16/05/2019

Encara es respira un ambient de pau a les instal·lacions del TMC. Els passadissos romanen en silenci i la tranquil·litat, dèbil i fràgil, envolta l'escenari principal. Però aquests minuts de calma estan a prop d'esclatar pels aires i aleshores seran la inquietud i l'angoixa, els sentiments que s'apoderin del nostre públic.

Perquè ja només queda un dia perquè el Pablo Derqui i la Laia Marull, Roger i Clàudia a la Dansa de la Venjança, alliberin la ràbia acumulada d'un divorci que, fins a l'últim moment, havia estat més aviat pacífic.

L'obra de Jordi Casanovas, i dirigida per Pere Riera, promet sentiments i emocions en tots aquells espectadors que s'acostin a presenciar el conflicte psicològic que protagonitzaran els actors.

No us perdeu l'última funció de la programació oficial de la temporada! Per comprar les entrades, premeu l'enllaç que apareixerà a continuació. Us esperem!


Enllaç a Entrades disponibles!Ajuntament de Barberà del Vallès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2020 Teatre Municipal Cooperativa Plaça Cooperativa, 5 - 08210 Barberà del Vallès (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS