Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programació

Notícies

Un nou conveni cultural entre la Fundació Pau Casals i Barberà del Vallès

08/05/2019

L'Ajuntament de Barberà i la Fundació Pau Casals (Premi Cultura 2018) han signat un conveni molt favorable pels nostres ciutadans. L'esdeveniment que se celebrarà el dimecres 15 de maig a les 19.00 hores és el punt de partida d'aquesta nova relació cultural.

A partir d'aquest moment, tothom qui ho desitgi podrà assistir a la Vil·la Casals, situada a Sant Salvador (El Vendrell), convertida en museu i dirigida per la mateixa Fundació. A més l'entrada serà gratuïta sempre que acrediti documentalment (a través del DNI, passaport, certificat d'empadronament, ...) que resideix a la nostra ciutat.

L'acord s'ha produït en el marc del programa "Pau Casals i els Municipis de Catalunya" i té com a objectiu garantir que el músic continuï essent un dels referents de la memòria col·lectiva.

Així doncs, els ciutadans de Barberà podran visitar un dels deu millors museus d'Europa dedicats a un músic i gaudir d'un servei de vocació pública obert tot l'any. Per tant, sempre que ho desitgin, podran passejar per la biografia i el llegat humanístic i musical del mestre.

A més de la preservació, la Fundació també promou la difusió dels valors de la música i el seu compromís amb la dignitat de les persones, i desenvolupa projectes de suport a joves violoncel·listes.


Enllaç a Més informació a paucasals.org

Ajuntament de Barberà del Vallès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2020 Teatre Municipal Cooperativa Plaça Cooperativa, 5 - 08210 Barberà del Vallès (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS