Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programaciˇ

Notícies

BarberÓ rendeix homenatge a Pau Casals

08/05/2019

Quan pensem en Pau Casals és inevitable passar per alt que va ser un dels millors violoncel·listes del segle XX. A més, Casals està reconegut, internacionalment, com un dels millors directors d'orquestra i intèrprets de la seva època.

Per això, el dimecres 15 de maig a les 19.00 hores, amb la conducció de la Fundació Pau Casal, Barberà del Vallès se sumarà a la promoció de la seva obra com a músic, com defensor dels drets humans i com a persona. L’acte comptarà amb un diàleg sobre Pau Casals conduït pel conegut actor Joan Pera en el que hi participaran: Josep Jordi Bofill, rector de la parròquia de Santa Maria, Maria Teresa Sánchez Costa, membre de l'Associació d'Història de Barberà i professora de l'Institut La Romànica, Joan Pera premiat com a millor actor al festival de cinema de Seül i nominat als Golden Nymph Awards de Televisió de Montecarlo pel seu paper de Pau Casals a la pel·lícula "Pau, la força d'un silenci", el doctor Joaquim Rabaseda: compositor, llicenciat en Història de l'Art per la Universitat de Girona, i en Història i Ciència de la Música per la Universitat de Granada, doctor per la Universitat Autònoma de Barcelona i Cap del Departament de Musicologia de l'Escola Superior de Música de Catalunya ESMUC, i el director general de la Fundació Pau Casals, Jordi Pardo Rodríguez. La música anirà a càrrec de l'alumnat de l’Escola Municipal de Música i de la violoncel·lista Paula Sánchez Lahoz de la Fundació Pau Casals.

Perquè més enllà de la seva extraordinària carrera com a músic, Casals també es va dedicar de manera incansable en la defensa de la pau i la llibertat. Durant la seva vida, va portar a terme nombrosos concerts benèfics, es va implicar en accions humanitàries i va intervenir en diverses ocasions a les Nacions Unides. Totes aquestes accions farien de Pau Casals, un home de Pau.

L'accés a l'esdeveniment serà gratuït tot i que s'haurà d'accedir amb el tiquet corresponent. El podeu venir a recollir a partir d'avui en els horaris habituals de taquilles (dimarts d'11.30 a les 13.30 hores i dimarts, dijous i divendres de 17 a 20.30 hores).


Enllaç a http://www.paucasals.org/ca/Introduccio/

Ajuntament de BarberÓ del VallŔs

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2020 Teatre Municipal Cooperativa Plaša Cooperativa, 5 - 08210 BarberÓ del VallŔs (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS