Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programació

Notícies

La Dansa de la Venjança: La batalla es viurà al TMC

07/05/2019

S'acosta l'última funció de la temporada al Teatre Municipal Cooperativa. El divendres 17 de maig, a partir de les 20.30 hores, el conflicte es traslladarà a Barberà del Vallès. La Dansa de la Venjança és un thriller psicològic de Jordi Casanova on l'amor s'acaba i comença la guerra. Dirigits pel Pere Riera, la Laia Marull i el Pablo Derqui protagonitzaran una batalla campal que farà trontollar la ment dels espectadors.

La Dansa de la Venjança tracta la separació d'una parella després d'anys de matrimoni. El divorci els obliga a resoldre com s'han de repartir les hores del fill menor d'edat. Ho pacten i ho resolen serenament. Però, a la mateixa llar en què van fundar la vida i la història comuna, i quan només els quedava un bon comiat, els acords es trenquen i tot salta pels aires.

"El que unia desuneix, el munt d’afectes es transforma en un cúmul de retrets, i la llar que protegia ara obre les portes a la violència i a la tragèdia", escriu Riera.

Què seríem capaços de fer si ens portessin al límit? Casanovas es planteja sovint el text teatral com un malson que ens permet experimentar com viuríem una situació extrema o terrorífica que no estem preparats per afrontar en la vida real.

La Dansa de la Venjança ha estat un èxit a La Villarroel. "Marull i Derqui es deixen la pell", assegura Javier Pérez Senz, a El País. "És directa com un cop de puny. Un nus a l'estómac", reflexiona Jordi Bordes a El Punt Avui. "Un gran duel interpretatiu", sentencia Santi Fondevila al diari Ara.

Ens espera una funció plena de sentiments i emocions que de ben segur farà reflexionar als espectadors del TMC. Com acabarà la batalla matrimonial? Vine a descobrir-ho!


Enllaç a Compra la teva entrada!Ajuntament de Barberà del Vallès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2020 Teatre Municipal Cooperativa Plaça Cooperativa, 5 - 08210 Barberà del Vallès (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS