Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programació

Notícies

La BGKO ofereix un gran espectacle sobre l'escenari del TMC

03/05/2019

Ens despertàvem, a Barberà, amb núvols sobre el cel i bassals sota els nostres peus. La pluja feia acte de presència a la vigília del cap de setmana. Però el que acostuma a ser un dia gris i humit s'ha omplert de llums, sons i sabors propis de la tradició balcànica tan bon punt la BGKO ha sortit a l'escenari del TMC.

Durant gairebé dues hores, els més de 300 assistents que hi havia al pati de butaques han pogut gaudir de les noves cançons que conformen el nou disc de la Barcelona Gipsy Balkan Orchestra i pel qual estan portant a terme la gira de presentació "Avo Kanto". Però a més, també han sonat els temes més reconeguts de discos anteriors com Od Ebra do Dunava.

Precisament, tal com es desprèn de la seva web, "Avo Kanto" significa "les cançons dels avis" en llengua esperanto. Per això, els diferents temes que conformen el nou treball són versions de cançons tradicionals que han estat - i encara ho són - interpretades de generació en generació.

"Guarden al seu interior el poder d'evocar els sentiments més profunds de l'ésser humà. Avui arriben directes al nostre cor i a la nostra ànima", es pot llegir al seu espai web. No trobaríem una descripció més encertada per reflectir el que transmet "Avo Kanto".

Cap assistent ha sortit decebut del Teatre Municipal Cooperativa. Abandonen la sala impregnats de tradició i de diferents cultures com el klezmer i la romaní. De tornada cap al seu habitatge, encara poden sentir les genuïnes composicions a la seva pell. Barberà es va despertar gris i va marxar a dormir amb nous colors. Va ser una gran manera de començar el cap de setmana.

Ajuntament de Barberà del Vallès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2020 Teatre Municipal Cooperativa Plaça Cooperativa, 5 - 08210 Barberà del Vallès (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS