Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programació

Notícies

Un Fantasma al teatre

18/09/2018

 

 El Fantasma de Canterville estrena temporada al TMC.

Un castell a Ascot Anglaterra, les seves velles i carregades estances acullen a una família americana. Un fantasma per defensar l' honor dels Canterville. Tot ja és a punt per començar amb una nova temporada d'espectacles, amb en Joan Pera, l'Elisabet Casanova, Pep Sais, David Olivares, Betsy Túnez i Òscar Castellví. 

Però aquesta temporada el teatre lluirà amb espectacles que ens faran emocionar, riure, reflexionar i gaudir.

Federico García "Gran espectaculo sobre Lorca", és l'espectacle poètic que parteix del flamenc, cinc veus: La guitarra, el cante, el ball, la poesia i els audiovisual es troben per a mostra la relació entre les etapes vitals de l'artista i la seva creació. 

Claudia, és un testimoni real  sobre els "nens robats" durant la dictadura a l'Argentina. Explicat en primera persona per la pròpia protagonista. Amb suport d'un treball periodístic ens portarà imatges reals i projeccions impactants. Un molt bon treball del teatre documental que la Companyia La Conquesta del Pol Sud a portat arreu i ha recollit premis com el Serra d'Or 2016.

Aüc, el só de les esquerdes de les Impuxibles. Aquesta companyia, liderada per les germanes Clara i Ariadna Peya, ja ens va visitar a la Temporada de Tardor de 2017. Ara ens presenten un treball multidisciplinar, amb dansa, musica directe i text. Les violències sexuals i sobre com es mantenen invisibilitzades per desconeixement,  connivència i horror. El moviment té un paper destacat.

Víctor Parrado acaba d'estrenar en el Club Capitol el seu darrer treball " El peliculero". Al TMC presentarà La noche de Parrado. Ell mateix el  defineix com un monòleg de bon rotllet, ple d'energia i visió positiva. Per passar-ho molt bé, si ens agraden els acudits i les situacions quotidianes amb xispa.

Giorquestra, Música de Cinema, ens portà un repertori de les millors bandes sonores. Harry Potter, Indiana Jones, ET, Star Wars, Casablanca, La llista de Schindler,.. Dirigirà i presentarà la sessió Marc Timón, que es un jove compositor i músic que actualment treballa a Hollywood en l'orquestració de música per a pel·lícules i series de TV

Pel que fa als espectacles familiars, tindrem tres propostes: 

La Gallina dels ous d'or de la Cia ZumZum Teatre ens porta un compte clàssic en una miscel·lània de personatges actors i titelles i una escenografia molt treballada. 

Encantades és un espectacle musical on dues fades,  que no saben ni que ho son,  es presenten a un concurs  Ens introdueix al món de l'òpera a traves de les llegendes .

The penguins en farà ballar damunt la Lluna. Un espectacle concert  de banda amb ritmes jamaicans per a gaudir de molta música en directe pels petits i grans. Bateria, baix, guitarra, teclats, veus, trompeta, saxo trombó, percussió i molta marxa.  

 


Programa - llibret


Ajuntament de Barberà del Vallès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2019 Teatre Municipal Cooperativa Plaça Cooperativa, 5 - 08210 Barberà del Vallès (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS