Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programació

Notícies

Mozart visita el TMC

25/05/2018

Mozart visita el TMC de la mà de Proyecto Beta i el seu espectacle 'Íntims Mozart'

Aquest cap de setmana finalitza la temporada del Teatre Municipal Cooperativa amb la representació de Les noies de Mossbank Road, de Bito Produccions.

El passat 12 de maig, el Teatre Municipal Cooperativa va acollir un espectacle diferent, que va fer les delícies del públic assistent. Es tractava d'Íntims Mozart, de Proyecto Beta, que van mostrar la seva proposta de barrejar música i teatre per anar desvetllant la figura del conegut compositor Wolfgang Amadeus Mozart a través de la seva història personal i les seves composicions musicals.

Amb una posada en escena senzilla però molt propera al públic, que va omplir totes les butaques disponibles sobre l'escenari a petita distància dels i les intèrprets musicals, l'espectacle va anar avançant amb peces emblemàtiques i altres no tan conegudes del compositor austríac i del relat de les seves vivències en primera persona a partir de textos escrits pel propi nen prodigi, a càrrec de l'actor Jordi Romaguera.

Abans de començar l'espectacle, Ràdio Barberà va poder conversar amb Proyecto Beta per tal de conèixer com va sorgir aquesta idea: "Posem unes llums com si estiguéssim al menjador de casa i amb un personatge que va relatant coses, és molt més atractiu i intentem que es faci més gran l'aforament de la música clàssica, aconseguim que vingui gent que mai aniria a un concert de música clàssica, i amb aquest format íntim intentem apropar la vida del compositor, el seu dia a dia, basant-nos en les cartes que Mozart escrivia a la seva família".

Respecte a la proximitat amb el públic, la companyia ho valora positivament: "Ens agrada, la música la fem pel públic, i ens agrada mirar al públic quan estem tocant i veure la comunicació, es toca diferent quan es veu que hi ha un feedback, i més amb una formació de cambra en petit format és emocionant".

Al final de l'espectacle, el sextet va rebre una gran ovació per part del públic congregat, i es va obrir un torn de paraula per tal que les persones assistents poguessin preguntar aquells dubtes i curiositats que havien sorgit durant la nit. L'actuació va finalitzar amb una selfie col·lectiva que va aplegar a la companyia Proyecto Beta i al públic, en una imatge molt divertida que mostrava la bona sintonia sobre l'escenari.


Final de temporada amb Les noies de Mossbank Road

Aquest divendres dia 25 de maig (21.30h), el Teatre Municipal Cooperativa aixeca el teló del darrer espectacle de la temporada amb Les noies de Mossbank Road, de Bito Produccions.

Les noies de Mossbank Road és una història que ens parla d’amistat, de l’amistat que sorgeix en un espai de llibertat com és un pis d’estudiants, lluny del pes de la família. I és en aquesta casa d’estudiants, entre els 18 i els 19 anys, que les tres protagonistes faran "l’estirada" juntes, i juntes tastaran la llibertat de poder descobrir qui són més enllà del que la família o l’entorn han projectat damunt de cadascuna d’elles. Seran només un parell d’anys, però el que compartiran serà tan pur, tan de veritat, que aquests anys les marcaran per sempre. D'aquesta manera, el públic barberenc podrà gaudir d'aquesta obra, escrita per Amelia Bullmore, traduïda per Roser Batalla, dirigida per Sílvia Munt i Quevedo i interpretada per les actrius Clara Segura i Crespo, Marta Marco i Viñas  i Daniela Feixas Conte.

Les entrades es poden adquirir a la web del Teatre Municipal Cooperativa.


Acaba la V Mostra de Teatre Amateur amb El show debe continuar de la companyia de teatre La Llauna

El proper dissabte 2 de juny (21.30h), també finalitza la V Mostra de Teatre Amateur, amb el darrer espectacle programat, El show debe continuar, de la companyia de teatre amateur barberenca La Llauna.

Sinopsi: Quan era petita, el seu pare li va deixar d'herència una Gran Sala d'Espectacles. Transcorreguts 30 anys, la Sala està plena de decadència. Ja no hi ha artístes i ni públic. Ella pensa en vendre la Sala, però la seva ajudant sempre l'ha animat i, amb les seves amistats, l'infon la força per a tornar-la a aixecar. Ella tindrà per missió allò que el seu pare li va encomanar: "El show ha de continuar".

Les entrades es poden adquirir a la web del Teatre Municipal Cooperativa.
Barberà del Vallès, maig de 2018

Ajuntament de Barberà del Vallès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2019 Teatre Municipal Cooperativa Plaça Cooperativa, 5 - 08210 Barberà del Vallès (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS