Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programaciˇ

Notícies

El Teatre Municipal Cooperativa representarÓ 'Sol solet', coprodu´da per Teatres en Xarxa i el Teatre Nacional de Catalunya

20/04/2018

L'espectacle es durà a terme el 4 de maig a les 21.30h.

El passat divendres, 2 de març, el Teatre Nacional de Catalunya va acollir la presentació pública de l'obra Sol solet, en un acte en el qual va assistir tot l'elenc de l'espectacle, i representants dels municipis que conformen Teatres en Xarxa (Barberà del Vallès, El Vendrell, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Tordera i Llinars del Vallès), entre els quals es trobava l'alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster Alay.

Sota la direcció de Carlota Subirós Bosch, Sol solet s’estrenarà al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) durant aquesta setmana. La participació de Teatres en Xarxa en la coproducció de l’espectacle permetrà que posteriorment giri per diversos equipaments teatrals de Catalunya. Serà a partir de l’abril, en una gira que recorrerà els set teatres dels municipis participants. A Barberà del Vallès, Sol solet arribarà el 4 de maig a les 21.30h al Teatre Municipal Cooperativa i les entrades ja es poden adquirir a la web del TMC.

Sol solet és un text d’Àngel Guimerà que, malgrat els ressons infantils que pugui tenir el títol, fa referència a la soledat del protagonista que es veurà immergit en un triangle de passions mal resoltes que farà aflorar les contradiccions irresolubles de l’ànima humana. Un drama versionat i dirigit per la Carlota Subirós Bosh i interpretat per Mercè Aránega, Laura Aubert, Javier Beltran, Pepo Blasco, Roger Casamajor Esteban, Oriol Genís Vilà, Antònia Jaume i Ramon Pujol.

Aquesta és la quarta ocasió que Teatres en Xarxa col·labora amb el TNC en la coproducció i gira d’un espectacle de la temporada. En aquest cas, ho fan amb Sol solet; la temporada passada ho van fer amb La fortuna de Sílvia; i en anteriors edicions amb Maria Rosa d’Àngel Guimerà i Tirant lo Blanc de Joanot Martorell.


Enllaç a Comprar entrades

Ajuntament de BarberÓ del VallŔs

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2019 Teatre Municipal Cooperativa Plaša Cooperativa, 5 - 08210 BarberÓ del VallŔs (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS