Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programaciˇ

Notícies

BarberÓ del VallŔs acull la primera ediciˇ del Festival Zero

01/03/2018

Aquest cap de setmana es representaran tres espectacles de proximitat,
on el públic podrà gaudir de propostes diferents i no convencionals.


Sis municipis de la província de Barcelona, Barberà del Vallès, Sant Joan Despí, Sant Andreu de la Barca, Tordera, Sant Boi de Llobregat i Llinars del Vallès estan acollint la primera edició del Festival Zero de l'associació de Teatres en Xarxa, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Aquest cap de setmana és el torn de Barberà del Vallès. Així, el Teatre Municipal Cooperativa serà l'escenari dels tres espectacles que conformen la proposta: "A.K.A (Also known as)" de la Sala Flyhard, "Conseqüències", de la Companyia Moveo i "Mi gran obra", de David Espinosa.

El Festival Zero és un festival amb propostes arriscades i no convencionals; un festival que busca eliminar la distància entre públic i artista, per dialogar, per interactuar, per viure experiències gairebé immersives. Un festival amb espectacles d’aforament reduït, viscuts des d’espais diferents.

Les entrades per a cada espectacle tenen un preu de 8 euros, i existeix un abonament per assistir als tres espectacles per 15 euros. Les entrades es poden adquirir a la web del teatre i a la taquilla (de dimarts a divendres no festius de 17.30 a 20.30h i el dia de l'espectacle, dues hores abans de l'inici).


El Festival Zero als instituts barberencs
Per tal de donar a conèixer el festival al públic jove, el passat dimarts 20 de febrer, la Secció de Col·lectius Socials i Cultura va visitar els tres instituts barberencs, Can Planas, Bitàcola i La Romànica amb una performance artística per tal d'apropar el teatre al jovent, que va gaudir d'un espectacle amb música en directe, de la companyia La Gàl·lia. 

El jovent participant, a més de gaudir de l'espectacle i interactuar durant la performance, va poder fer preguntes a les actrius i explicar la seva forma d'entre l'art, establint un diàleg divertit i enriquidor.
Barberà del Vallès, febrer de 2018


Arxiu adjunt en PDF


Ajuntament de BarberÓ del VallŔs

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2019 Teatre Municipal Cooperativa Plaša Cooperativa, 5 - 08210 BarberÓ del VallŔs (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS