Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programació

Notícies

Cicle documental del mes - Auditori Maria Feliu

23/02/2018

Aquest dimarts 27 de febrer, a l'Auditori Maria Feliu, es projecta el documental "Amazona". Un film de Clare Weiskopf, narrat en primera persona i que tracta de la maternitat, qüestionant que fa que una dona sigui una bona mare i si es necessari renunciar als propis somnis quan tens fills. 
La pel·lícula ha tingut un gran èxit de públic, i entre d'altres premis, ha estat nominada als Goya 2018 a millor pel·lícula Iberoamericana.
Desprès de la projecció hi haurà un debat conduït per la Gemma Ubasart, politòloga i professora de Ciències Polítiques de la Universitat de Girona.

Aquest documental està emmarcat dins el cicle "Documental del mes" i es el primer passi de tot un seguit de documentals que oferirà el consistori barberenc en col·laboració amb DocsBarcelona, una de les xarxes més grans del món especialitzada en aquest gènere. Les projeccions son gratuïtes, en V.O. subtitulades al català i es realitzaran l'últim dimarts de mes, a les 19.00 hores, a l'Auditori Maria Feliu. 

No hi falteu! A partir d'ara, a Barberà, teniu una cita amb el gènere documental
 
Condicions d'accés
- Entrada gratuïta, aforament limitat.
- Per accedir a la sala cal disposar d'entrada. Aquesta es pot recollir a la consergeria del Casal de Cultura des de una setmana abans (màxim 4 per persona)
- No es permetrà l'entrada un cop iniciada la projecció.
- Menors de 16 anys han de venir acompanyats d'una persona adulta o tutor/a legal.  
 Ajuntament de Barberà del Vallès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2019 Teatre Municipal Cooperativa Plaça Cooperativa, 5 - 08210 Barberà del Vallès (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS