Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programació

Notícies

Nova temporada de teatre 2018

18/12/2017

Us presentem els nous espectacles del Teatre Municipal Cooperativa, que es posaran a la venda a partir del dimarts dia 19 de desembre a la taquilla del teatre i a través d'internet a www.tmcbarbera.cat
El dissabte 27 de gener arriba L'ELECTE amb Roger Coma i Abel Folk, actors molts coneguts en un registre de teatre humor que està tenint un gran recorregut arreu dels teatres de Catalunya.
El 17 de febrer tindrem l'espectacle PARADISE, amb l'equip actoral de la coneguda teleserie de TV3 "Merlí"
El 24 de febrer torna la Companyia Yllana, aquesta vegada amb un resum dels seu 25 anys als escenaris. LO MEJOR DE YLLANA, recupera el bo i millor, sempre divertits i esborrats.
VÍCTOR CATALÀ, LA SENYORETA DE L'ESCALA,  és un espectacle per gaudir de la música, la dansa i el teatre, tot integrat en una obra que versa sobre la vida de la famosa escriptora Caterina Albert. 
Ens parla de la discriminació de gènere, de les dificultats d'una escriptora que va haver d'encobrir la seva personalitat en una aparença d'home per poder donar a conèixer la seva obra. 

També presentem una innovació amb el FESTIVAL ZERO. 
Festival Zero busca la proximitat entre públic i artista, per això practicament la distància no existeix. Es podran veure els 3 espectacles en un mateix cap de setmana amb un abonament de 15€. Obres de teatre i dansa, no gens convencionals, en espais alternatius i amb la complicitat de tots els participants ( artistes i públic). Una experiència única en la seva primera edició. 

En els espectacles familiars us presentem tres propostes:
El llop ferotge de la companyia el Príncep Totilau, una versió nova del conte de la Caputxeta, amb personatges i titelles que creen una divertida aventura del clàssic de sempre.
Sense Paraules és un espectacle per a la 1a infància, molt bonic,  amb dansa i llenguatge gestual. La companyia LaSal ha estat guardonada per aquest meravellós espectacle pensat per introduir als més petits en el mon de les arts escèniques.
La Bleda, es una pallassa que ens presenta un espectacle per a infants, divertit i educatiu. La Superbleda utilitzarà el superpoders, sobretot un que tenim totes les: la imaginació.

I si voleu fer un regal, a la taquilla del teatre us ho vestim les vostres entrades de Nadal.

 


Enllaç a Teatre Municipal Cooperativa ( informació i venda)

Ajuntament de Barberà del Vallès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2018 Teatre Municipal Cooperativa Plaça Cooperativa, 5 - 08210 Barberà del Vallès (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS