Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programació

Notícies

El públic barberenc riu amb l’esbojarrada proposta de circ de 'Rhümia'

17/11/2017

El passat dissabte 28 d’octubre, el Teatre Municipal Cooperativa va acollir la boja proposta de circ, música i humor de Rhum & Cia, que presentava el seu espectacle de clown Rhümia a la nostra ciutat.

Abans de pujar a l’escenari, un dels membres de la companyia, el conegut actor Jordi Martínez Vendrell, va respondre a les preguntes de Ràdio Barberà, sobre l’èxit de l’espectacle: “Ens ho vam plantejar com un homenatge al Monti, un pallasso meravellós, i amb la bona acollida de Rhüm, ens va empènyer a atrevir-nos, i estem molt contents perquè la resposta ha estat més potent encara”.

Encara que generalment, els espectacles de pallassos estan dirigits al públic infantil, a Rhümia es fan acudits i bromes dirigides al públic adult: “La gent no està acostumada, vénen a les funcions amb les criatures i després de veure l’espectacle, s’apropen i et diuen que els hem reconciliat amb el món del pallasso, perquè això que fem costa molt de trobar, fem un espectacle molt teatral però els protagonistes són una família de pallassos i això no és freqüent. Aquesta reconciliació és un altre argument més que tenim com per continuar amb aquesta aventura de Rhüm i Cia”.

Un dels protagonistes de l’obra és la música, que actua com un personatge més dins del muntatge: “A la companyia tenim diversos músics i seria una tonteria no aprofitar aquest talent, i d’altra banda, la música en directe ens ajuda molt creant una atmosfera i un univers. La música és com el pallasso, universal.”

Preguntat per la seva estada al TMC, l’actor Jordi Martínez Vendrell explicava que ja havia visitat la nostra ciutat amb anteriors muntatges: “Ens sentim molt còmodes, és un teatre preciós i molt acollidor, amb la gent a prop, i tant de bo que la gent de Barberà s’acostumi a anar al teatre i tenir grans omplertes, perquè el teatre és com una partida de ping pong, ja que qui està a l’escenari, dóna, però qui està a baix, rep i dóna, i des de dalt de l’escenari, això es nota i s’agraeix”.

La temporada del TMC continua aquest dissabte dia 11 de novembre a les 21.30h amb el muntatge You say tomato, de la companyia Sala Trono. Les entrades ja es poden adquirir a la web del teatre www.tmcbarbera.cat i a la taquilla (de dimarts a divendres no festius de 17.30 a 20.30h i els dies d’espectacle, dues hores abans).

Ajuntament de Barberà del Vallès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2018 Teatre Municipal Cooperativa Plaça Cooperativa, 5 - 08210 Barberà del Vallès (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS