Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programació

Notícies

El públic barberenc passa de la rialla a l’angoixa amb ‘You say tomato’

17/11/2017

El passat dissabte 11 de novembre, el Teatre Municipal Cooperativa va acollir un nou espectacle amb una comèdia musical You say tomato de la companyia Sala Trono.

Una obra que comença amb rialles i acudits i que poc a poc es va endinsant en retrets de parella entre els dos personatges, el Santi (interpretat per l’actor Joan Negrié), fill d'una nissaga d’orquestristes, i la Rosó (interpretada per l’actriu Anna Moliner), nena prodigi televisiva dels primers 90.

La primera sorpresa se la va portar el públic barberenc, quan es van obrir les portes de la sala gran, ja van trobar-se als dos personatges a l’escenari, fent temps mentre esperen que comenci el seu propi espectacle.

Abans d’això, Ràdio Barberà va poder entrevistar al repartiment de l’obra, i els hi va preguntar sobre com va sorgir la idea d’aquest muntatge que barreja drama i comèdia. “És un homenatge a la Ginger Rogers i al Fred Astaire, en definitiva, tots dos personatges parlen del mateix i el que els hi passa al Santi i a la Rosó és que cadascú parla de la seva situació però en el fons estan parlant del punt de partida de la seva relació i en com estan”, comentava l’actor.

El diàleg còmic de l’obra, que poc a poc va mutant fins a convertir-se en un drama, fa reflexionar al públic sobre el sentit real de l’art en el món en què vivim, la satisfacció i la felicitat en les relacions de parella. “Pots explicar els drames de la vida amb humor i encara fan més mal. Rius i al final de la funció penses en com has pogut riure d’això. Si els personatges ho fan amb transcendència, el públic no fa la dramatització perquè ja s’ha fet sobre l’escenari, en canvi, nosaltres ho fem de forma lleugera al començament i després fem entrar a la gent en un bucle i van caient les rialles i es va fent un silenci brutal fins a l’explosió final”, responia l’actor Joan Negrié.

Preguntats per la seva estada al Teatre Municipal Cooperativa, tant Joan Negrié com Anna Moliner van recordar que fa anys van visitar l’auditori barberenc amb l’espectacle Barcelona.
“Era un espectacle que anava més enllà del teatre, es creava una comunió amb el públic molt emocionant, i això se’ns queda, quan hem entrat hem reconegut el teatre i hem pensat ‘Aquí vam fer Barcelona”, rememorava l’actriu Anna Moliner. “A més, en aquest teatre, que el públic està molt a prop, en aquell espectacle va ser molt xulo amb tot el teatre ple en peu i aplaudint, va ser molt emocionant ”, afegia Joan Negrié.

La propera obra de la temporada de tardor del TMC serà el dissabte 25 de novembre, amb Dansa de mort i un repartiment molt mediàtic: Lluís Soler, Mercè Arànega i Carles Martínez. Les entrades ja es poden adquirir a la web del teatre www.tmcbarbera.cat i a la taquilla (de dimarts a divendres no festius de 17.30 a 20.30h i els dies d’espectacle, dues hores abans).

Cal recordar també que a partir d’aquest dissabte dia 18 de novembre, el TMC acull les representacions de la V Mostra de Teatre Amateur de Barberà del Vallès, una programació que s’allargarà fins el juny de 2018. 

Ajuntament de Barberà del Vallès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2018 Teatre Municipal Cooperativa Plaça Cooperativa, 5 - 08210 Barberà del Vallès (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS