Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programaciˇ

Notícies

Accions i xerrades als instituts Can Planas i BitÓcola

19/10/2017

Els actors Sergi Buka a l'Institut Can Planas i Jordi Martínez a l'Institut Bitàcola han realitzat dues accions-xerrada amb l'alumnat dels instituts.

Les sessions estan promogudes pel programa Flip-art de la Diputació de Barcelona, el Teatre Municipal Cooperativa i la Regidoria de Joventut de la Ciutat.

Els actors van estar als instituts en dues xerrades molt participatives per part de l'alumnat on el principal atractiu és la proximitat amb una voluntat de promocionar la participació en les programacions culturals de la ciutat.

El programa Flip-art  aplega diferents artistes que es posen a disposició dels jovent per tal d'explicar la seva experiència i la seva vocació.

Sergi Buka  i Jordi Martínez estan integrats a la programació d'aquesta Tardor 2017 en el TMC.

El passat dia 7 d'octubre es va poder veure l'espectacle Lucis et Umbrae de Sergi Buka, un treball sobre el món de la màgia l'il·lusionisme i la llanterna màgica.

El seu torn l'espectacle Rhümia amb Jordi Martínez ( Rum & Cia) està programat pel dissabte 28 d'octubre a les 21'30h. Aquesta obra de circ,  amb pallassos, cançons i música en directe està nominat al millor espectacle de teatre familiar. I com la mateixa companyia defineix: el riure, l'arma més poderosa de la felicitat, s'amaga sota un nas vermell.


 

Ajuntament de BarberÓ del VallŔs

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2018 Teatre Municipal Cooperativa Plaša Cooperativa, 5 - 08210 BarberÓ del VallŔs (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS