Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programació

Notícies

L’humor de ‘Dos’ omple de rialles el TMC

05/10/2017

Els actors David Fernández i Juanra Bonet fan de l’absurd el seu leitmotiv i aconsegueixen divertir al públic local amb les seves ocurrències.

El passat dissabte 30 de setembre, el Teatre Municipal Cooperativa es va omplir de gom a gom per donar el tret de sortida a la temporada de tardor 2017. Ho va fer amb l’espectacle ‘Dos’, de la companyia Iria Producciones, dirigit i protagonitzat pels coneguts actors Juanra Bonet i David Fernàndez.

A ‘Dos’, els actors es van convertir en dos vigilants de seguretat que es veuen obligats a entretenir el públic mentre arriben els suposats actors famosos. Amb aquest plantejament, se succeeixen gags i improvisacions que barregen humor, música i teatre, sempre buscant el somriure dels i les espectadores barberenques.

Abans de sortir a l’escenari, van atendre la visita de Ràdio Barberà i van explicar algunes curiositats de com van crear l’espectacle ‘Dos’.

“Era una necessitat biològica que teníem des de que ens vam conèixer fa gairebé 20 anys, quan vam coincidir a La Cubana. Necessitàvem treballar junts i parir alguna cosa els dos, i fins que vam poder coincidir, van passar molts anys i cadascú ha anat fent la seva vida per la seva banda, som com la Penélope i el Bardem, el mateix”, va comentar entre rialles l’actor Juanra Bonet. “De fet, vam preparar l’obra mentre tots dos estàvem treballant, i ens va costar molt de temps trobar-nos per escriure, entre Madrid i Barcelona, però va ser molt divertit”, va afegir l’actor David Fernández.

“Allò més complicat és que al públic li sembli fàcil el que fem, que no es vegi preparat”, continuava Juanra Bonet. “La comèdia és matemàtica pura, al final escrius una obra de teatre, ni que sigui com aquesta, de gags, que potser només rèiem nosaltres quan la vam estrenar, i vas canviant el text perquè esperes que la gent rigui amb unes coses i riuen amb altres, i en funció del públic vas canviant els gags i fins que l’obra no queda rodona, passa temps, tant a la comèdia com als drames”, explicava David Fernández.

Sobre la seva experiència en el Teatre Municipal Cooperativa, l’actor David Fernàndez va recordar la seva darrera visita a l’antiga sala, abans de la renovació: “Va venir fa molts anys, amb l’Edu Soto i amb la Mònica Pérez, que és d’aquí de Barberà, amb una obra que es deia ‘Comando a distancia’”. “És un teatre preciós, m’encanta, està tothom molt a prop de l’escenari i la sensació de proximitat és brutal, podem fer coses més subtils, hem de sobreactuar menys”, afegia l’actor Juanra Bonet.

La temporada de tardor del Teatre Municipal Cooperativa continua aquest dissabte dia 7 d’octubre (21.30h) amb Lucis et Umbrae, de l’il·lusionista Sergi Buka.
De la mà d’un calidoscopi i tres germanes perdudes en l’huracà de la història es viatjarà a través del temps per reviure les meravelloses sessions de llanterna màgica i de fantasmagoria dels inicis del segle XIX. Una peça multidisciplinar amb uns ingredients escènics de luxe, en què la música dialoga amb l’il·lusionisme i un relat de llum i ombres. Aquesta inusual proposta és una ocasió privilegiada per veure en moviment una col·lecció històrica de plaques per a llanterna màgica, autèntiques joies del pre-cinema.

Les entrades per a tots els espectacles de temporada ja es poden adquirir a la web del teatre www.tmcbarbera.cat i a la taquilla (de dimarts a divendres no festius de 17.30 a 20.30h i els dies d’espectacle, dues hores abans).
 
Podeu veure la noticia i escoltar els audios a Radio Barberà 
http://www.radiobarbera.cat/2017/10/02/lhilarant-dos-juanra-bonet-david-fernandez-omple-tmc/

Barberà del Vallès, octubre de 2017

Ajuntament de Barberà del Vallès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2018 Teatre Municipal Cooperativa Plaça Cooperativa, 5 - 08210 Barberà del Vallès (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS