Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programació

Notícies

Aquest cap de setmana comença la temporada de Teatre Tardor 2017

29/09/2017

El Teatre de Tardor 2017 comença aquest dissabte amb l'espectacle Dos i aquest diumenge amb l'espectacle familiar La Botigueta
  
El primer espectacle és ‘Dos’, amb els coneguts David Fernández i Juanra Bonet.

A ‘Dos’, els actors es converteixen en dos vigilants de seguretat que es veuen obligats a entretenir el públic, en una obra que s’ha convertit en un homenatge a Faemino y Cansado, Martes y Trece, Los Morancos, Les Luthiers, Aterriza como puedas o Monty Python.

Encara queden algunes entrades disponibles. Per a més informació es pot consultar la web del teatre: www.tmcbarbera.cat


Temporada de tardor
El programa del TMC s’allargarà fins a finals del mes de novembre, amb obres teatrals, muntatges familiars, circ i màgia. Aquests són els propers espectacles en cartell:

Diumenge, 1 d'octubre – 12h
LA BOTIGUETA (teatre familiar) - Cia. Tanaka Teatre
A la Botigueta de l’Amàlia s'hi ven de tot: verdures, pots de conserva, roba, electrodomèstics i allò que mai t’imaginaries que pots comprar en un mateix establiment. Tot de clients estrafolaris necessitaran l’ajuda del públic per descobrir el que cal saber per fer una compra responsable i quedar-ne satisfet. Però la Botigueta no és un comerç qualsevol, perquè entre les caixes i pots del magatzem s’hi amaguen sorpreses i un munt de personatges que semblaven adormits. 

Dissabte, 7 d'octubre – 21.30h
LUCIS ET UMBRAE - Sergi Buka
De la mà d’un calidoscopi i tres germanes perdudes en l’huracà de la història viatjarem a través del temps per reviure les meravelloses sessions de llanterna màgica i de fantasmagoria dels inicis del segle XIX. Una peça multidisciplinar amb uns ingredients escènics de luxe, en què la música dialoga amb l’il·lusionisme i un relat de llum i ombres. Aquesta inusual proposta és una ocasió privilegiada per veure en moviment una col·lecció històrica de plaques per a llanterna màgica, autèntiques joies del pre-cinema.

Dissabte, 28 d'octubre – 21.30h
RHÜMIA - Rhum & Cia
A casa dels Rhum & Cia hi ha un altre món possible, una altra pista de circ més íntima, amb noves entrades de pallassos, cançons i músiques d’arreu del món i és plena d’emocions absurdes i concretes. Imaginades i reals. No és gens diferent del que passa a qualsevol llar d’arreu del món perquè finalment el circ és qualsevol univers i cada casa és un circ on tothom hi té cabuda. El riure, l’arma més poderosa de la felicitat, s'amaga sota un nas vermell.

Diumenge, 5 de novembre – 12h
LA DÀMARIS GELABERT I LA SEVA BANDA! (espectacle familiar) - Tot Sona Records
L’experiència d’aquest concert dóna l’oportunitat de viure els efectes positius de cantar junts: ens fa feliços, ens ajuda a aprendre, a créixer, ens uneix, ens fa viure emocions i, sobretot, suposa un moment únic per reforçar els vincles afectius.

Dissabte, 11 de novembre – 21.30h
YOU SAY TOMATO - Cia. Sala Trono
En Santi, fill d'una nissaga d’orquestristes, i la Rosó, nena prodigi televisiva dels primers 90, fa 10 anys que viuen junts. La seva història d’amor va començar juntament amb un gran projecte musical que els havia de portar, un dia o altre, al cim de l’escena catalana. Els anys han passat i aquest dia no ha arribat. Ara, mentre esperen que les portes s’obrin i el local s’ompli per recuperar part dels diners que han perdut en la seva darrera gira, no tindran més remei que preguntar-se cap on va el seu projecte musical, cap on va la seva història d’amor i quin dels dos projectes està destruint l'altre.

Dissabte, 25 de novembre – 21.30h
DANSA DE MORT - Sala Muntaner
Strindberg presenta un matrimoni burgès de dos fracassats: ell, un militar deixat de banda en les promocions (Lluís Soler), i ella, una actriu que ha abandonat una carrera teatral, probablement molt mediocre (Mercè Arànega). Després d’anys de vida en comú, no tenen ja res a dir-se, i estan morts en una casa que sembla més una presó. Arriba de visita un tercer personatge (Carles Martínez) i la seva presencia és rebuda com una benedicció del cel. Marit i muller troben en ell un interlocutor per confiar-li l’infern on viuen. Aquest infern arrossega el visitant, i es troba envoltat en aquest remolí de misèries.

Diumenge, 26 de novembre – 11h i 12h
CINEMÚSICA - Viu el teatre
Veniu a gaudir del nostre petit homenatge al cinema mut, en el qual la música en directe ens guiarà per una història d’històries plena d’emocions que ens recordaran escenes úniques del cinema en blanc i negre. Un viatge proper i familiar, pensat per compartir amb els més petits de casa amb l’objectiu de percebre sensacions a través dels sons, la imatge i el moviment. 

Les entrades per a tots els espectacles i els abonaments de temporada ja es poden adquirir a la web del teatre www.tmcbarbera.cat i a la taquilla (de dimarts a divendres no festius de 17.30 a 20.30h i els dies d’espectacle, dues hores abans).

Barberà del Vallès, setembre de 2017

Ajuntament de Barberà del Vallès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2018 Teatre Municipal Cooperativa Plaça Cooperativa, 5 - 08210 Barberà del Vallès (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS