Teatre Municipal Cooperativa
Veure tota la programació

Notícies

L'11 è Simposi Mundial de Música Coral també a Barberà del Vallès

18/07/2017

El dia 22 de juliol i fins el dia 29 se celebrarà a Barcelona l'11 è Simposi Internacional de Música Coral (11th World Symposium on Choral Music) .

"Els colors per la pau" és el lema d'aquest gran esdeveniment que ha programat importants concerts i actuarà com espai de trobada entre els cors, les direccions i professionals de la música de reconeixement internacional. Una oportunitat per treballar conjuntament per un objectiu noble. Els colors simbolitzen el pluralisme de la vida coral i la seva capacitat per a contribuir a l'educació per a la Pau.

Els principals concert tindran lloc a espais emblemàtics de la ciutat de Barcelona com el Palau de la Música Catalana, El Liceu, L'Auditori, La Basílica de la Sagrada Família.
Així mateix, per poder oferir espais externs, altres ciutats al voltant de Barcelona han ofert els seus equipaments. La nostra ciutat s'hi ha afegit a participar d'aquesta important iniciativa cultural en un concert al Teatre Municipal Cooperativa.
Així, el dijous dia 27 de juliol a les 20.30 h podrem gaudir del concert del Cor Mixt Kulkuset que estarà acompanyat per la Coral de Louis Vuitton que actua d'amfitriona d'aquesta coral finlandesa.

Més informació i venda d'entrades al Teatre Municipal Cooperativa.


Enllaç a Simposi Internacional Música Coral de Barcelona
Enllaç a més info Concert

Ajuntament de Barberà del Vallès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Com arribar?

© 2018 Teatre Municipal Cooperativa Plaça Cooperativa, 5 - 08210 Barberà del Vallès (Barcelona)  -   CIF P0825200I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS